• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunā ASV vēstnieka apstiprināšanu ASV Senātā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2001., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55324

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta instrukcija Nr.5

Ierēdņu un valsts pārvaldes iestāžu darbinieku amatu novērtēšanas un amatu kvalifikācijas kategoriju noteikšanas kārtība

Vēl šajā numurā

06.11.2001., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunā ASV vēstnieka apstiprināšanu ASV Senātā

Pagājušā nedēļā, 30.oktobrī ASV Senāts apstiprināja Braiena Karlsona kandidatūru ASV ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka amatam Latvijā.

Prezidents Džordžs Bušs nominēja Braienu Karlsonu ASV vēstnieka amatam Latvijā šā gada jūnijā. Pirms B. Karslona kandidatūra tika apstiprināta ASV Senātā, 17.oktobrī Senāta Ārlietu komisija uzklausīja viņa ziņojumu par Latviju (skat. “LV” Nr.150, 19.10.2001.).

B. Karlsons ir ASV Valsts departamenta karjeras diplomāts. ASV ārlietu dienestā strādājis kopš 1970.gada. Pirms nominēšanas vēstnieka amatam strādājis par Valsts departamenta Eiropas lietu biroja direktoru. Pirms tam bijis dažādos amatos ASV Informācijas aģentūrā, arī par direktoru aģentūras nodaļā, kas strādāja ar preses, kultūras un izglītības programmām Austrumeiropā, Krievijā un bijušās Padomju Savienības valstīs no 1991. līdz 1993.gadam. Strādājis arī ASV vēstniecībās Madridē, Karakasā, Belgradā, Sofijā, Oslo un Londonā. Dzimis un audzis Aleksandrijā, Virdžīnijas štatā. Izglītību ieguvis Vanderbilta universitātē.

 

ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!