• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Ķīnas sadarbību kultūrā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.2001., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar sarkanbaltizaļajām Sēlijas krāsām

Vēl šajā numurā

31.10.2001., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Ķīnas sadarbību kultūrā

Horeogrāfe, Latvijas Nacionālās operas bijusī primabalerīna un Starptautiskā Baltijas baleta festivāla direktore Lita Beire ir uzaicināta uz Šanhajas Pedagoģiskās universitātes Izpildītājmākslu koledžu. Novembrī Lita Beire šajā koledžā pasniegs klasiskā baleta meistarklases un veidos programmas.

Latvijas un Ķīnas kultūras sadarbība 2001. gadā attīstās veiksmīgi. Laikā no 13. līdz 23. maijam koncertus Ķīnā sniedza Rīgas saksofonistu kvartets, piedaloties festivālā “Satikšanās Pekinā”. Saeimas priekšsēdētāja Jāņa Straumes vadītās delegācijas vizītes laikā Sudžou tika atklāta plaša Latvijas fotomākslinieku izstāde, kas bija veltīta Rīgas 800 gadu jubilejai. No 29. augusta līdz 5. septembrim notika grupas “Iļģi” koncertturneja Ķīnā, kas bija veltīta 10 gadu jubilejai, kopš nodibinātas diplomātiskās attiecības starp Latviju un ĶTR. Laikā no 15. jūlija līdz 9. septembrim Latvijas tēlnieks Aigars Zemītis piedalījās 5. starptautiskajā tēlniecības simpozijā Čančuņā. Divi Latvijas lielformāta tēlniecības darbi tagad ir pastāvīgi izstādīti ĶTR. Arī Latvijā šogad viesojušies ievērojami ĶTR mākslinieki.

 

Latvijas vēstniecība Ķīnas Tautas Republikā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!