• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par attiecībām ar Krieviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2001., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Slovēnijas ārlietu ministru tikšanos

Vēl šajā numurā

05.10.2001., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par attiecībām ar Krieviju

Otrdien, 2.oktobrī, Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Krievijas Federācijā Normans Penke Maskavā tikās ar Krievijas ārlietu ministra pirmo vietnieku Aleksandru Avdejevu un iesniedza akreditācijas raksta kopiju.

Tikšanās norisēja konstruktīvā un lietišķā gaisotnē, un tās gaitā puses apliecināja abpusēju ieinteresētību veidot labas starpvalstu attiecības un attīstīt savstarpēji izdevīgu sadarbību, kas kalpotu Latvijas un Krievijas tautu interesēm.

Jaunais Latvijas vēstnieks īpaši uzsvēra Latvijas ieinteresētību un gatavību attīstīt ekonomisko sadarbību starp Latviju un Krieviju, tai skaitā tranzīta nozarē — dzelzceļa pārvadājumos un Latvijas ostu izmantošanā Krievijas kravu apkalpošanai. N.Penke pauda cerību, ka pozitīvi tiks atrisināts jautājums par melno metāllūžņu piegādēm Latvijas uzņēmumiem no Krievijas.

Apspriežot Latvijas un Krievijas divpusējo attiecību attīstību, Latvijas vēstnieks un Krievijas ārlietu ministra pirmais vietnieks atzina nepieciešamību uzlabot Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas darba rezultātus.

Tuvākajā laikā paredzēta vēstnieka akreditācijas raksta oficiāla iesniegšana Krievijas Federācijas prezidentam Vladimiram Putinam.

Latvijas vēstniecība Krievijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!