• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente:- tiekoties ar Eiropas rekonstrukcijas un attīstības bankas prezidentu- tiekoties ar Lielbritānijas aizsardzības akadēmijas pārstāvjiem- tiekoties ar Eiropas raidorganizāciju apvienības prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2001., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54316

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

02.10.2001., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— tiekoties ar Eiropas rekonstrukcijas un attīstības bankas prezidentu

B1.JPG (18774 bytes)
Vakar, 1.oktobrī, Valsts prezidentes Jūrmalas rezidencē: Latvijas Valsts prezidente un Eiropas rekonstrukcijas un attīstības bankas prezidents Žans Lemjērs Foto: Juris Krūmiņš — “Latvijas Vēstnesim”

— tiekoties ar Lielbritānijas aizsardzības akadēmijas pārstāvjiem

L4.JPG (22996 bytes)
Vakar, 1.oktobrī, Valsts prezidentes Jūrmalas rezidencē: Apvienotās Karalistes vēstnieks Stīvens Nešs, Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga, Lielbritānijas Karaliskās aizsardzības studiju koledžas rektors ģenerālleitnants Kristofers Valance, Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris Raimonds Graube

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 1.oktobrī, Jūrmalas rezidencē tikās ar Lielbritānijas Karaliskās aizsardzības akadēmijas pārstāvjiem, kuri apmeklē dažādas Eiropas valstis, interesējoties par šo valstu attīstību, situāciju politiskajā, militārajā un ekonomikas jomā. Akadēmijas pārstāvji, kas nāk no dažādām pasaules valstīm un ieņem tur atbildīgus amatus, uzdeva prezidentei jautājumus par Latvijas reformu gaitu, valsts virzību uz tās noteiktajiem mērķiem — ES un NATO, kā arī saistībā ar dažādu pasaules reģionu valstīm.

Pēc Latvijas apmeklējuma viesi atzinīgi novērtēja Latvijas paveikto darbu atgūtās neatkarības desmit gados, jo, pēc akadēmijas studentu sacītā, “Latvija mūs ir patiesi pārsteigusi ar savu attīstību”.

— tiekoties ar Eiropas raidorganizāciju apvienības prezidentu

R1.JPG (21769 bytes)
Vakar, 1.oktobrī, Valsts prezidentes Jūrmalas rezidencē: Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts, Eiropas raidorganizāciju apvienības prezidents Ārne Vesbergs, Vaira Vīķe–Freiberga, Somijas radiotelevīzijas kompānijas YLE nodaļas vadītāja Ulla Kristīne Hārma un Latvijas Televīzijas ģenerāldirektora vietnieks, ziņu dienesta vadītājs Gundars Rēders

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar Jūrmalas rezidencē tikās arī ar Eiropas raidorganizāciju apvienības (EBU) prezidentu Arni Vesbergu.

Sarunā V.Vīķe-Freiberga un A.Vesbergs apmainījās domām par sabiedrisko raidorganizāciju nozīmi sabiedrības informēšanā jauno tehnoloģiju apstākļos, un abas puses bija vienisprātis, ka sabiedriskie raidītāji — gan televīzija, gan arī radio — joprojām ir visai nozīmīgs sabiedrības informācijas avots, tai skaitā par t.s. jaunās Eiropas veidošanās jautājumiem. Pārrunāti arī sabiedrisko raidītāju finansēšanas modeļi un to reitingi dažādos Eiropas reģionos un valstīs.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!