• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas poļu atbalstu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.09.2001., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54110

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Igauniju

Vēl šajā numurā

25.09.2001., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas poļu atbalstu

Latvijas Ārlietu ministrija saņēmusi Latvijas Poļu biedrības vēstuli, kas adresēta Amerikas Poļu kongresam un poļu apvienībām un organizācijām ASV. Vēstulē izteikts Latvijas Poļu biedrības atbalsts Latvijas valdības izvirzītajām ārpolitiskajām prioritātēm — dalībai NATO un Eiropas Savienībā, atzīmējot, ka, tikai pilntiesīgi integrējoties brīvā un vienotā Eiropā, ir iespējams nodrošināt atgūtās valstiskās neatkarības un stabilitātes perspektīvas neatgriezeniskumu. Savā vēstulē Latvijas poļu kopiena vērsusies ar aicinājumu atbalstīt Latvijas un Baltijas valstu uzaicināšanu Ziemeļatlantijas savienībā un sniegt savu ieguldījumu Baltijas valstīm labvēlīgas Amerikas Savienoto Valstu pozīcijas izveidošanā.

Poļu diasporas vadītājs ASV Jans Novaks–Jezioranskis ir nosūtījis atbildes vēstuli kopienai Latvijā, apliecinot ASV dzīvojošo poļu gatavību kopā ar tautiešiem Latvijā veicināt Baltijas valstu uzņemšanu NATO.

Latvijas Ārlietu ministrija augstu novērtē Latvijā un ASV dzīvojošo poļu atbalstu Latvijas integrācijai eiroatlantiskajās struktūrās.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!