• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar modernām maksājumu tehnoloģijām: "Unilīzings" un Nacionālo maksājumu centrs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2001., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54040

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par latviešu īpatsvaru Latvijā

Vēl šajā numurā

21.09.2001., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar modernām maksājumu tehnoloģijām: "Unilīzings" un Nacionālo maksājumu centrs

Viena no Latvijas lielākajām līzinga kompānijām "Unilīzings" (UL) sadarbībā ar Nacionālo maksājumu centru (NMC) sāk piedāvāt tiešā debeta, mobilo un elektronisko maksājumu izmantošanu.

"Unilīzings" ir pirmā no pilna profila līzinga sabiedrībām Latvijā, kas sāk izmantot tiešo debetu, mobilos un elektroniskos maksājumus līzinga pakalpojumos. Izmantojot tiešā debeta līgumu, klientam nav jādodas uz banku, lai apmaksātu rēķinus vai veiktu citus finansiālos darījumus. Modernās maksājumu tehnoloģijas sniedz iespēju apmaksāt rēķinus gan automātiski (tiešais debets — apmaksas datumā nauda tiek automātiski pārskaitīta no maksātāja bankas konta vai kartes uz pakalpojuma sniedzēja rēķinu), gan elektroniski, gan pa mobilo tālruni.

 

Par NMC:

Latvijas Nacionālā maksājumu centra (NMC) mātes uzņēmums ir Zviedrijas "Posten". Latvijā kopš 1998.gada "Posten" īsteno savu pieredzi NMC, kas nodrošina pasaules līmeņa pakalpojumus drukātās un elektroniskās informācijas (maksājumu, citu paziņojumu) apmaiņas un loģistikas jomā Latvijas bankām, ražošanas un servisa uzņēmumiem, kā arī iedzīvotājiem. Pašlaik uzņēmums ir noslēdzis sadarbības līgumus ar vadošajām Latvijas bankām, dodot iedzīvotājiem iespēju apmaksāt "Lattelekom", LMT, Tele 2, "Baltcom TV", "Unilīzinga" un citu lielāko uzņēmumu rēķinus ar tiešā debeta, elektronisko un mobilo maksājumu palīdzību.

 

Par "Unilīzingu":

1997.gada sākumā viena no Latvijas lielākajām bankām — Latvijas Unibanka — nodibināja meitas uzņēmumu SIA "Unilīzings". Šodien "Unilīzings" ieņem vadošu vietu Latvijas līzinga tirgū, sniedzot finansu līzinga, operatīvā līzinga un faktoringa pakalpojumus. Tā tirgus daļa ir 20,61%. Uzņēmuma klienti ir gan privātpersonas, gan uzņēmumi, gan valsts un pašvaldības iestādes. Ciešā sadarbība ar lielāko Zviedrijas līzinga sabiedrību SEB "Finans" ļauj sekmīgi attīstīt jaunus produktus un pakalpojumus, kā arī nodrošina klientiem augstākās kvalitātes servisu.

UL un NMC informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!