• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 6.septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2001., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53671

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Brauc Kanādas ārlietu ministrs uz Latviju

Vēl šajā numurā

07.09.2001., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 6.septembra sēdē

Ministru kabineta Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1997.gada 7.oktobra noteikumos Nr.348 "Atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanas noteikumi".

Akceptēts noteikumu projekts "Visu veidu cukura ievešanas (importa), arī ievešanas pārstrādei, licencēšanas kārtība". Šie noteikumi noteiks kārtību, kādā licencējama visu veidu cukura ievešana (imports), arī ievešana pārstrādei, saskaņā ar importējamo cukura produktu sortimentu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Gaļas produktu ražošanas noteikumi". Tie noteiks higiēnas prasības gaļas produktu un citu dzīvnieku izcelsmes produktu ražošanai un uzņēmumiem, kuri ražo vai atkārtoti iesaiņo gaļas produktus, gaļu saturošus produktus un citus dzīvnieku izcelsmes produktus.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par izdienas pensijām Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem ar speciālajām dienesta pakāpēm" un Militārpersonu izdienas pensiju likumā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 2001.gada 16.janvāra noteikumos Nr.21 "Kārtība, kādā ārvalstu karakuģi iebrauc un uzturas Latvijas Republikas teritoriālajos ūdeņos, iekšējos ūdeņos un ostās, un izbrauc no tiem". Paredzams, ka tie noteiks, ka aizsardzības ministrs pēc saskaņošanas ar ārlietu ministru izdod atļauju iebraukt Latvijas ostās ārvalstu karakuģiem ar atomdzinējiem vai kodolieročiem un informē par šādu kuģu iebraukšanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par Latvijas Republikas Zemessardzi".

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā nodrošināma izglītojamo drošība izglītības iestādēs un to organizētajos pasākumos".

Komiteja akceptēja grozījumu Ministru kabineta 2000.gada 6.jūnija noteikumos Nr.193 "Noteikumi par valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu objekta minimālo un maksimālo apmēru". Paredzams, ka 2002.gadā obligāto iemaksu maksimālais apjoms būs 173 000 latu gadā.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par Latvijas Kvalitātes balvu". Īpašu uzdevumu ministra valsts reformu lietās sekretariātam uzdots: atkārtoti izvērtēt Latvijas Kvalitātes balvas atzīšanas nepieciešamību, balvas izsniegšanas kritērijus un balvas finansējuma avotus; saskaņot noteikumu projektu ar Tieslietu ministriju; saskaņoto noteikumu projektu iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdē kā Ministru kabineta lietu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par azbesta ražošanas, azbesta izstrādājumu ražošanas un rūpnieciskās apstrādes radīto vides piesārņojumu un azbesta atkritumu apsaimniekošanu".

Akceptēts noteikumu projekts "Valsts ģeoloģijas dienesta nolikums".

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 2000.gada 10.oktobra noteikumos Nr.354 "Meža atjaunošanas noteikumi". Grozījumu projekts paredz meža atjaunošanas termiņu izmaiņu atsevišķiem augšanas apstākļu tipiem, skuju koku garuma izmaiņas dabiski atjaunotās platībās. Tiks grozīti kritēriji mežaudzes atzīšanai par atjaunotu, kā arī mainīts maksimālais koku skaits koptā mežaudzē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!