• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta komitejas 27. augusta sēde. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2001., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53473

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts programma bērnu stāvokļa uzlabošanai 2001.gadam

Vēl šajā numurā

29.08.2001., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta komitejas 27. augusta sēde

Šodien Ministru kabineta komiteja akceptēja noteikumu projektu "Valsts ilgtermiņa mērķprogrammas "Lībieši Latvijā" vadības padomes nolikums". Valsts ilgtermiņa mērķprogrammas "Lībieši Latvijā" vadības padome būs koordinējoša institūcija, kas tiks izveidota, lai koordinētu valsts un pašvaldību institūciju darbību valsts ilgtermiņa mērķprogrammas "Lībieši Latvijā" rīcības programmu izstrādāšanā un īstenošanā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā "Par presi un citiem masu informācijas līdzekļiem". Grozījumu projekts paredz novērst iespēju publicēt informāciju, kas ļauj identificēt no vardarbības cietuša bērna, nepilngadīga likumpārkāpēja, cietušā vai liecinieka personību.

Akceptēts noteikumu projekts "Sabiedrības integrācijas fonda nolikums". Tie noteiks Sabiedrības integrācijas fonda darbības pamatnoteikumus. Fonds normatīvajos aktos paredzētajā kārtībā valdīs, lietos un rīkosies ar tam piederošo mantu, kā arī varēs savā vārdā kļūt par mantisku un nemantisku tiesību subjektu, slēgt līgumus un kārtot darījumus, atbilstoši savas darbības mērķiem, kā Latvijā, tā arī ārvalstīs varēs būt atbildētājs vai prasītājs tiesā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!