• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 25. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2001., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53314

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

18.08.2001., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 25. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar desmit likumiem, kas pieņemti Saeimā 5. jūlijā, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 20. jūlijā, un divpadsmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 3. un 10. jūlijā. Saeima ratificējusi 1950. gada Nolīgumu par izglītības, zinātnes un kultūras materiālu ievešanu un tā 1976. gada Protokolu. Likums "Par iepirkumu valsts un pašvaldību vajadzībām" nosaka iepirkuma pamatnoteikumus, paredzamās līgumcenas noteikšanu, pretendentiem izvirzāmās prasības, iepirkuma metodes u.tml. Detektīvdarbības likuma mērķis ir noteikt šī komercdarbības veida tiesisko pamatu un subjektus, kā arī reglamentēt to tiesības un pienākumus. Grozījumi izdarīti Izglītības likumā, Profesionālās izglītības likumā, Hipotekāro ķīlu zīmju likumā, likumos "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju", "Par dzīvojamo telpu īri" u.c.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par kārtību, kādā izpildāma muitas procedūra — tranzīts, par robežas šķērsošanas vietu un robežkontroles punktu izvietojumu uz valsts robežas un vairākos citos. Saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu izdoti noteikumi par ātri sasaldēto pārtikas produktu apriti. Noteikumi par plānveida veselības aprūpes pakalpojumu pieprasītāju rindu veidošanu nosaka šo rindu organizēšanas un pārraudzības kārtību slimokasēs. Uz darbībām ar jonizējošā starojuma avotiem attiecas noteikumi par licences vai atļaujas pieprasīšanas kritērijiem un par operatora civiltiesiskās atbildības apdrošinājuma summu, ja tiek veiktas šādas darbības. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!