• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 13.augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2001., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53191

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējas Polijas vēstnieks

Vēl šajā numurā

15.08.2001., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 13.augusta sēdē

Šodien Ministru kabineta Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Noteikumi par likuma “Par Latvijas valsts karogu” piemērošanas, valsts karoga, karoga kāta izgatavošanas un lietošanas kārtību un par tās ievērošanu atbildīgajām personām” .

Akceptēts noteikumu projekts “Kārtība, kādā sagatavojami, iesniedzami un izvērtējami investīciju projektu pieteikumi atbalstāmā investīciju projekta statusa iegūšanai” . Tie noteiks kārtību, kādā iekšzemes uzņēmumi un nerezidentu pastāvīgās pārstāvniecības sagatavo un iesniedz investīciju projektu pieteikumu atbalstāmā investīciju projekta statusa iegūšanai, atbalstāmo investīciju projektu pieteikumu izvērtēšanas komisijas darbības principus un pieteikumu izvērtēšanas kārtību.

Komiteja pamatā akceptēja likumprojektu “Latvijas Nacionālās operas likums” . Likumprojektu valdības sēdē paredzēts izskatīt kā Ministru kabineta lietu.

Akceptēts noteikumu projekts “Meža attīstības fonda nolikums” . Fonda mērķis būs mežsaimniecības atbalsta un attīstības programmu finansēšana, meža zinātniskā izpēte, meža īpašnieku izglītošana un apmācība.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Medību saimniecības attīstības fonda nolikums” . Šie noteikumi noteiks Medību saimniecības attīstības fonda izveidošanas, uzkrāšanas, pārvaldīšanas, lietošanas un kontroles kārtību.

Akceptēts noteikumu projekts “Noteikumi par Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pasēm un bezvalstnieku ceļošanas dokumentiem” . Latvijas pilsoņa pase ir personu apliecinošs un ceļošanas dokuments, ko saņem Latvijas pilsonis, kurš likumā noteiktajā kārtībā reģistrējies Iedzīvotāju reģistrā. Latvijas nepilsoņa pase ir personu apliecinošs un ceļošanas dokuments, ko saņem Latvijas nepilsonis, kurš likumā noteiktajā kārtībā reģistrējies Iedzīvotāju reģistrā. Bezvalstnieka personu apliecinošs dokuments, kas vienlaikus ir arī bezvalstnieka ceļošanas dokuments, ir personu apliecinošs un ceļošanas dokuments personai, kurai saskaņā ar likumu “Par bezvalstnieka statusu Latvijas Republikā” piešķirts bezvalstnieka statuss un kura likumā noteiktajā kārtībā reģistrējusies Iedzīvotāju reģistrā.

Akceptēts noteikumu projekts “Apsardzes darbības licencēšanas noteikumi” . Tie noteiks kārtību, kādā izsniedzama speciālā atļauja (licence) apsardzes darbības veikšanai, kā arī īpašās prasības licences saņemšanai. Paredzams, ka licenci izsniegs, pagarinās licences derīguma termiņu vai licenci anulēs Iekšlietu ministrija.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Vidzemes augstskolas Satversmes apstiprināšanu” .

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Interešu izglītības programmu finansēšanas kārtība” . Programmas paredzēts īstenot no valsts budžeta līdzekļiem, pašvaldību, kā arī citu juridisko un fizisko personu finansu līdzekļiem. Paredzams, ka noteikumi stāsies spēkā 2002.gada 1.janvārī.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!