• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijā - Krievijas robežsardzes direktors. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.1996., Nr. 201/202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53053

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

LZA pilnsapulcē

Vēl šajā numurā

26.11.1996., Nr. 201/202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijā —

Krievijas Robežapsardzes direktors

Turpinājums no 1.lpp.

Protokolus parakstīja Krievijas Federācijas Federālā robežapsardzības dienesta direktors, KF Drošības padomes loceklis armijas ģenerālis Andrejs Nikolajevs un LR Robežapsardzības spēku komandieris pulkvedis Gunārs Dāboliņš.

Lai atklātu, nepieļautu un novērstu nelikumīgu darbību uz Latvijas un Krievijas robežas, abu valstu operatīvās institūcijas un struktūrvienības organizē sadarbību un realizē to šādos virzienos: veic stāvokļa uz Latvijas un Krievijas robežas un tā attīstības tendenču kopīgu analīzi, apmainās ar informāciju par cīņu ar pārkāpumiem uz robežas, par kopīgiem pasākumiem, lai nepieļautu kaitējumu Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas drošībai. Abu valstu operatīvās institūcijas un operatīvās struktūrvienības savas kompetences ietvaros apmainās ar informāciju par personām, kas pārkāpj robežas režīmu, nodarbojas ar kontrabandu, īpaši ar narkotisko, psihotropo, indīgo, radioaktīvo vielu, sprāgstvielu, ieroču, munīcijas un citu nelegālu preču pārvietošanu pāri robežai. Informācijas apmaiņa par situāciju uz robežas tiks realizēta Latvijas Republikas — Krievijas Federācijas drošības interesēm, lai paaugstinātu kopīgi veicamo pasākumu efektivitāti robežapsardzības jomā.

Viesturs Avots,

“LV” nozares redaktors

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!