• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Saeimas priekšsēdētājas - Nīderlandes vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.1995., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52838

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi nr. 355

Kārtība, kādā piemērojami Ministru kabineta 1995.gada 22.aprīļa noteikumi nr.109 "Noteikumi par Nodokļu maksātāju reģistru"

Vēl šajā numurā

30.11.1995., Nr. 186

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Pie Saeimas priekšsēdētājas — Nīderlandes vēstnieks

Vakar, 29.novembrī, Saeimas priekšsēdētāja Ilga Kreituse tikās ar Nīderlandes Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Kornelisu Bastu (Cornelis Bast) .

Saeimas priekšsēdētāja iepazīstināja ar Latvijas iekšpolitisko situāciju un valdības veidošanas gaitu. K.Basts ar izpratni uzklausīja priekšsēdētājas stāstījumu, jo arī Nīderlandē valdības veidošana dažkārt notiek trīs vai pat četrus mēnešus. Nīderlandes vēstnieks uzsvēra savas valsts gatavību dalīties pieredzē. Sarunas nobeigumā tās dalībnieki vienojās par iespēju nākotnē organizēt parlamentāru tikšanos par kādu konkrētu Latvijai un Nīderlandei saistošu tematu, piemēram, Eiropas Savienības jautājumiem.

Pie Saeimas priekšsēdētāja biedra — ASV diplomāts

Vakar, 29. novembrī, LR Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andris Ameriks tikās ar ASV vēstniecības politisko lietu padomnieku Džonu Kunstadteru.

Jautāts par jaunievēlētās Saeimas attieksmi pret iestāšanos Eiropas Savienībā, piedalīšanos programmas “Partnerattiecības mieram” struktūrās un virzību uz NATO, Andris Ameriks atzina, ka visu deviņu parlamentā pārstāvēto partiju nostāja šajā jautājumā ir pozitīva.

ASV vēstniecības pārstāvis paziņoja par ASV investoru gatavību ieguldīt līdzekļus Latvijas ekonomikā, kā arī izteica ASV atbalstu Latvijas virzībai uz Eiropas Savienību un NATO.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!