• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sastrēgumiem muitas punktos uz robeža. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.1995., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52778

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Zviedrijas aizsardzības ministra vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

31.10.1995., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Par sastrēgumiem muitas punktos uz robeža

Pēdējās dienās starptautiskās satiksmes caurlaides punktā Terehova—Burački uz Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas robežas atbilstošo KF dienestu darbības dēļ ir traucēta muitas un robežkontrole. Tā rezultātā Latvijas pusē ir izveidojies autotransporta plūsmas sastrēgums un automašīnu pārkļūšana pāri Latvijas un KF robežai ir ierobežota.

Šajā sakarā 26.oktobrī uz LR Ārlietu ministriju tika uzaicināts KF vēstniecības Rīgā padomnieks L.Budakovs, kur viņam tika izskaidrota izveidojusies situācija, kā arī tika izteikts aicinājums Krievijas pusei veikt nepieciešamos pasākumus situācijas normalizēšanai. Tāpat LR konsulam Pleskavā ir dots uzdevums kārtot šo jautājumu ar Pleskavas apgabala administrāciju. Neskatoties uz šiem soļiem, LR Ārlietu ministrija turpina saņemt ziņas, ka transporta plūsmas nodrošināšana minētajā caurlaides punktā nenoris atbilstoši nepiecieša-majiem tempiem. Šajā sakarā Latvijas vēstniecība Maskavā 27.oktobrī nosūtīja atbilstoša satura notu KF Ārlietu ministrijai.

ĀM preses centrs

1995.gada 27.oktobrī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!