• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie latviešiem - Austrumos, Sibīrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.1995., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52741

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tagad vārds vēlētājiem

Vēl šajā numurā

30.09.1995., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie latviešiem — Austrumos, Sibīrijā

Vakarrīt Rīgas pilī pie Valsts prezidenta ieradās Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Krievijā Jānis Peters. Valsts prezidents sarunā ar vēstnieku skāra plašu starptautisko un arī iekšpolitisko jautājumu spektru. Jānis Peters informēja par Krievijas iekšpolitisko situāciju, Krievijas Valsts domes priekšvēlēšanu gaitu, Latvijas un Krievijas attiecību attīstību.

Tika apspriests jautājums par G.Ulmaņa iespējamo braucienu uz Krasnojarsku, lai apmeklētu Sibīrijā dzīvojošos latviešus, tiktos ar šī novada administrācijas un biznesa pārstāvjiem. Brauciens tiek plānots šajā rudenī. Apmeklējuma laikā varētu tikt atklāta Latvijas konsulāra iestāde Krasnojarskā, ko tik ļoti gaida Sibīrijas latvieši un kas atvieglotu iespēju saņemt iebraukšanas vīzu Latvijā ne tikai mūsu tautiešiem un viņu ģimenes locekļiem, bet arī Krievijas pilsoņiem.

Valsts prezidenta preses dienests, A.B.

“Latvijas Vēstneša” redakcijas rīcībā ir arī Krasnojarskas Latviešu biedrības priekšsēdētāja profesora Jāņa Kunga vēstule tautiešiem Latvijā, kas personiski un visas mūsu tautas likteņus skaidro ar savu, un tālab ar ikviena, tālumā nokļuvušā, latvieša attieksmi par to, kas noticis iepriekšējos gadu desmitos un joprojām notiek tagad.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!