• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.1996., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52482

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas ziņas

Vēl šajā numurā

31.05.1996., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Dzīvs vai miris

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu VISVALDI RUDZČTI, dzimušu 1918.gada 2.decembrī, kura pēdējā dzīves vieta bija Jēkabpils apriņķa Slates pagasta “Dūcāres”.

Ja Visvaldis Rudzītis nav miris, viņam jāierodas Jēkabpils rajona tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Visvalda Rudzīša atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā pēc sī sludinājuma publicēšana.l

 

Rīgas Latgales priekšspilsētas tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu BORISU GENSU, dzim. 1907.gadā, GNESIJU GENSU, dzim. 1909.gadā, LEJU GENSU, dzim. 1940.gadā, ĀBRAMU GENSU, dzim. 1906.gadā, kuru pēdējā dzīves vieta bija Rīgā, Jersikas ielā 45.

Ja B.Genss, G.Gensa, L.Gensa, Ā.Genss, nav miruši, viņiem jāierodas Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo savas atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām būtu kādas ziņas par šo personu atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Karina Kaugure paziņo:

ka DZIDRA BIERNE atsauc savas ģenerālpilnvaras, kas izdotas LIGITAI UPENIECEI, dzīvojošai Rīgā, Laboratorijas ielā 21—7:

1. 1994.gada 20.oktobrī ar reģistra nr.3687, pie zvērinātas notāres Karinas Kaugures;

2. 1994.gada 27.oktobrī ar reģistra nr.3868, pie zvērinātas notāres Karinas Kaugures.

Pilnvaras izdotas brīvai rīcībai ar nekustamo īpašumu, kas atrodas Rīgas rajona Salaspils pagasta Doles salas “Priedkalnos”, un tiesu lietu vešanai.l

 

Zvērināta notāre Ineta Bulāne paziņo, ka BRIGITA APSČTE atsauc pilnvarojumu privatizētā dzīvokļa nr.28, kas atrodas Rīgas pilsētā, Rostokas ielā 12, pārdošanai. Pilnvarojums izdots ARTIM MELDERIM, un to 1996.gada 1.aprīlī Rīgā, Baložlu ielā 14, uzrādījuma kārtībā ar reģistra nr.1441 apliecinājusi zvērināta notāre Ineta Bulāne.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!