• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izglītību - ministri, vēstnieki, skolu direktori. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.02.1996., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52324

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par licenču anulēšanu

Vēl šajā numurā

29.02.1996., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

nz1.JPG (24528 bytes)Par izglītību — ministri, vēstnieki, skolu direktori

Vakar, 28.februārī, Latvijas izglītības un zinātnes ministrs Māris Grīnblats tikās ar Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes vēstnieku Latvijā Nikolasu R.Džeroldu un Britu padomes Baltijas biroja direktoru Artūru Sandersonu. Sarunas gaitā tika apspriesti vispārēji izglītības un zinātnes jautājumi.

Tās pašas dienas otrajā pusē ministrs Māris Grīnblats tikās ar Apvienoto Nāciju Organizācijas pastāvīgo koordinatoru, Apvienoto Nāciju Attīstības programmas (ANAP) pastāvīgo pārstāvi Latvijā Džonu Hendru (attēlā), lai apspriestu “Latviešu valodas kā valsts valodas mācīšanas programmu”, kas tapusi ar ANAP finansiālu un speciālistu atbalstu.

Savukārt Izglītības un zinātnes ministrijas Apspriežu zālē risinājās saruna par transporta darbinieku izglītības iestāžu attīstību Latvijā. Tajā piedalījās augstākās izglītības un zinātnes valsts ministrs Pēteris Cimdiņš, Latvijas Transporta attīstības un izglītības asociācijas prezidents, bijušais satiksmes ministrs Andris Gūtmanis un ieinteresēto augstskolu pārstāvji.

Trīs dienas, sākot ar 28.februāri, notiek seminārs “Profesionālās izglītības politikas attīstība Latvijā”, kas tiek rīkots starptautiskās programmas PHARE projekta ietvaros. Sagaidāms, ka semināra noslēgumā 1.martā Aizkraukles 24.arodvidusskolā, kur pulcēsies arodizglītības iestāžu direktori, piedalīsies arī izglītības valsts ministrs Jānis Gaigals.

"LV" informācija
Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!