• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie ekonomikas ministra - Izraēlas vēstniece. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.1996., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52301

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas padomes lēmums Nr.30/6

Par izmaiņām Latvijas Bankas padomes 1993.gada 21.septembra lēmumā nr.10/9 "Par komercbanku un citu kredītiestāžu gada pārskatu, bilanču, peļņas un zaudējumu aprēķinu vispārējiem principiem"

Vēl šajā numurā

31.01.1996., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ministriju dokumenti, ziņas

Pie ekonomikas ministra — Izraēlas vēstniece

Vakar, 30. janvārī, iepazīšanās vizītē pie ekonomikas ministra Guntara Krasta bija ieradusies Izraēlas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Latvijā Tova Hercla.

Kaut gan vēstnieces un ministra rīcībā bija nedaudz atšķirīgi statistikas dati par Latvijas un Izraēlas savstarpējās tirdzniecības bilanci aizvadītajā gadā, abi sarunas dalībnieki bija vienisprāt, ka nepieciešams aktivizēt abu valstu ekonomisko sadarbību, īpaši investīciju piesaistes jomā, kā arī sniedzot atbalstu mazo un vidējo uzņēmumu attīstībai. Ekonomikas ministrs Guntars Krasts iepazīstināja vēstnieci arī ar valdības galvenajām nostādnēm privatizācijas jomā un jau veiktajiem pasākumiem privatizācijas procesa paātrināšanā.

EM preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!