• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas starptautiskie līgumi - "LV" 14. burtnīcā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.1997., Nr. 309/310 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52216

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mēs paši savas Saeimas spogulī

Vēl šajā numurā

28.11.1997., Nr. 309/310

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas starptautiskie līgumi — “LV” 14. burtnīcā

“Latvijas Vēstneša” apgādā tapusi šā gada kārtējā starptautisko līgumu burtnīca, kurā jūs atradīsit četrus starptautiskos dokumentus. Tie ir: 1997. gada 24. jūlijā Luksemburgā parakstītais Latvijas Republikas un Eiropas Investīciju bankas pamatlīgums, kas regulē EIB darbību Latvijā; Eiropas padomes 1949. gada 2. septembra Vispārējais līgums par Eiropas padomes privilēģijām un imunitātēm; un divi nolīgumi starptautiskās autosatiksmes jomā, tas ir, 1997. gada 23. jūnijā Helsinkos parakstītais Latvijas Republikas valdības un Grieķijas Republikas valdības nolīgums par pasažieru un kravu starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu un 1997. gada 10. aprīlī Biškekā parakstītais Latvijas Republikas valdības un Kirgīzijas Republikas valdības nolīgums par automobiļu starptautisko satiksmi. Līgumi burtnīcā ievietoti latviešu valodā un likumā paredzētajā otras Līgumslēdzējas puses valodā un atkarībā no tā, kāda starpniekvaloda izvēlēta, angļu vai krievu valodā. Šie starptautiskie līgumi tika apstiprināti Saeimā 9., 16. un 30. oktobra plenārsēdēs.

30. oktobra sēdē Saeimā tika pieņemts arī likums par Latvijas Republikas un Polijas Republikas brīvās tirdzniecības līgumu. Šis līgums, tā saprašanās memorands, kā arī I, II, III, IV un V pielikums, 1., 2. un 3. protokols būs lasāmi 15.a (latviešu val.) un 15.b (angļu val.) burtnīcā, kas pašlaik tiek gatavota. Starptautisko līgumu 14. burtnīcu jūs varat nopirkt laikraksta “Latvijas Vēstnesis” izplatīšanas vietās — skat. informāciju avīzes pirmās lappuses apakšējā labajā stūrī.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!