• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Republikas 7. Saeimas 1998. gada Rudens sesija 2. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.1998., Nr. 355/356 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51775

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 1998. gada 26. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

01.12.1998., Nr. 355/356

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas

7. Saeimas 1998. gada

Rudens sesija

2. burtnīca

23. novembris30. novembris

Saeimas Prezidija

1998. gada 23. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998. gada 26. novembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par Tautas partijas frakcijas sastāvu.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par Jaunās partijas frakcijas nolikumu.

Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Jaunās partijas frakcijas priekšsēdētāju ievēlēts A.Šlesers, ber par priekšsēdētāja vietniecēm — S.Dreimane un I.Ūdre.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāju ievēlēts Dz.Ābiķis, par priekšsēdētāja biedru — R.Pauls, bet par sekretāru — J.Pliners.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāju ievēlēts A.Slakteris, par priekšsēdētāja biedri — A.Seile, bet par sekretāru — P.Maksimovs.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka izveidota Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Lauksaimniecības un mežsaimniecības apakškomisija. Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēta A.Seile.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Juridiskās komisijas priekšsēdētāju ievēlēts L.Muciņš, par priekšsēdētāja biedru — Dz.Rasnačs, bet par sekretāru — I.Burvis.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts J.Ādamsons, par priekšsēdētāja biedru — Ģ.V.Kristovskis, bet par sekretāru — J.Dalbiņš.

10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Mandātu un iesniegumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēta V.Muižniece, par priekšsēdētājas biedru — L.Muciņš, bet par sekretāru — I.Kalniņš.

11. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Pilsonības likuma izpildes komisijas priekšsēdētāju ievēlēts J.Lagzdiņš, par priekšsēdētāja biedri — A.Prēdele, bet par sekretāru — J.Esta.

12. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāju ievēlēts J.Dobelis, par priekšsēdētāja biedru — L.Bojārs, bet par sekretāru — M.Lujāns.

13. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts A.Panteļējevs, par priekšsēdētāja vietnieku — O.Grīgs, bet par sekretāru — R.Mežeckis.

14. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts J.Bunkšs, par priekšsēdētāja biedru — G.Bērziņš, bet par sekretāru — P.Tabūns.

15. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju ievēlēts R.Zīle, par priekšsēdētāja biedri — I.Ūdre, bet par sekretāru — M.Vītols.

16. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Revīzijas komisijas priekšsēdētāju ievēlēta I.Ūdre, par priekšsēdētājas biedru — J.Sproģis, bet par sekretāri — A.Seile.

17. Prezidijs nolēma nosūtīt Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai Tautas saskaņas partijas frakcijas priekšsēdētāja J.Jurkāna iesniegumu par papildu telpu piešķiršanu deputātu darba nodrošināšanai.

18. Pieņēma lēmumu par Saeimas Preses dienesta vadītājas atlaišanu.

19. Izskatīja deputāta J.Dalbiņa iesniegumu un attaisnoja Saeimas 19. novembra sēdes kavējumu.

20. Apstiprināja komandējumus:

1) deputātam J.Sinkam 1998. gada 29. un 30. novembrī uz konferenci Kopenhāgenā (Dānija);

2) deputātam J.Sinkam laikā no 1998. gada 1. decembra līdz 3. decembrim uz konferenci Ķīlē (Vācija);

3) deputātiem S.Goldei, M.Vītolam un G.Dambergam laikā no 1998. gada 6. decembra līdz 13. decembrim uz semināru Bonnā (Vācija);

4) Eiropas lietu komisijas konsultantam G.Ostrovskim un Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas konsultantei G.Strautiņai laikā no 1998. gada 2. decembra līdz 5. decembrim uz semināru Lisabonā (Portugāle);

5) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam R.Ražukam, delegācijas locekļiem J.Sinkam, R.Jurdžam, J.Dalbiņam, H.Demakovai, A.Šķēlem, J.Bunkšam, G.Dambergam, J.Lāčplēsim, J.Ādamsonam, E.Baldzēnam, I.Burvim, I.Ūdrei, O.Deņisovam, J.Plineram, I.Solovjovam, delegācijas sekretārei A.Jankevicai, Stenogrammu nodaļas vadītājai I.Strelčai, Stenogrammu nodaļas vadītājas vietniecei R.Klancbergai, Stenogrammu nodaļas redaktoriem I.Jegupenkovai, L.Kainaizei, M.Saturiņai, tulkiem A.Lūcei, B.Lasmanei, Datorbiroja vecākajai datoroperatorei L.Briedei, Starpparlamentu attiecību biroja vadītājai S.Paurai, Starpparlamentu attiecību biroja konsultantei B.Moļņikai un Informācijas biroja vecākajam konsultantam A.Gailim laikā no 1998. gada 26. novembra līdz 28. novembrim uz Baltijas asamblejas 13. sesiju Tallinā (Igaunija);

6) Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas vietniekam I.Aizstrautam laikā no 1998. gada 28. novembra līdz 3. decembrim uz Rietumeiropas Savienības asamblejas sesiju un sekretariāta sēdi Parīzē (Francija).

Saeimas sekretāre S.Dreimane

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!