• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 28.marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.1998., Nr. 84/85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51255

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents - Igaunijas premjerministram

Vēl šajā numurā

31.03.1998., Nr. 84/85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents

 

— tiekoties ar Ukrainas vēstnieku

Piektdien, 27.martā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Ukrainas vēstnieku Latvijā Viktoru Mihailovski. Vēstnieks nodeva Latvijas Valsts prezidentam Ukrainas prezidenta Leonīda Kučmas vēstuli, kurā Ukrainas prezidents lūdz G.Ulmani piedalīties starptautiskajā konferencē "Baltijas un Melnās jūras valstu sadarbība: uz integrētu XXI gadsimta Eiropu bez dalījuma līnijām". Konference notiks 1999.gada septembrī un būs veltīta politiskās un ekonomiskās sadarbības veicināšanai starp Baltijas jūras un Melnās jūras reģionu valstīm.

Tikšanās laikā pārrunātas arī abu valstu abpusējās attiecības, kā arī Latvijas un Ukrainas pēdējā laika aktuālākie iekšpolitiskie notikumi.

— atvadoties no Igaunijas vēstnieka

Vakar, 30. martā, pie Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa atvadu vizītē ieradās Igaunijas vēstnieks Latvijā Tomass Tīvels (attēlā). Igaunijas vēstnieks pauda savu gandarījumu par iespēju pildīt Igaunijas vēstnieka Latvijā pienākumus.

Tikšanās laikā pārrunāti abu valstu divpusējās sadarbības jautājumi. Igaunijas vēstnieks Latvijā attiecības starp abām kaimiņvalstīm nodēvēja par ļoti labām, piebilstot, ka vienmēr var atrast to padziļināšanas iespējas.

Apspriesta arī Igaunijas un Latvijas integrācija ES. Attiecībā uz triju Baltijas valstu sadarbību G.Ulmanis norādīja, ka Baltijas valstu prezidentu tikšanās, kas paredzēta maijā Rīgā, būs laba iespēja augstākajā politiskajā līmenī pārrunāt šīs sadarbības pašreizējo stāvokli un pilnveidošanas iespējas nākotnē.

Sarunas gaitā G.Ulmanis pateicās Igaunijai par atbalstu, ko tā sniedza Latvijai pēc 3. marta notikumiem pie Rīgas Domes.

I.JPG (7858 BYTES)

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!