• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.12.1998., Nr. 375/380 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Īpašums un robežas - katram savas Biznesa saites - internacionālas

Vēl šajā numurā

18.12.1998., Nr. 375/380

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Tikko ceptas "Hanzas maiznīcas" maizītes — arī RIMI Purvciemā

KK1.JPG (24660 BYTES)KK2.JPG (20808 BYTES) Domājot par Purvciema kārumniekiem, 10.decembrī atklātajā jaunajā RIMI — "Mēbeļu nams" smalkmaizītes sāka cept a/s "Hanzas maiznīca" veikala ceptuve ("bake–off"). Tā ir otrā šāda veida ceptuve. Pirmā jau pāris mēnešu veiksmīgi darbojas veikalā RIMI — "Mols", kur pavisam drīz tiks izcepta 100 000. smalkmaizīte un arī svinīgi sveikts tās pircējs. Kā pastāstīja a/s "Hanzas maiznīca" mārketinga vadītāja Iveta Lāce, veikala ceptuvju krāsnis ražotas vienā no pazīstamākajām Skandināvijas firmām "Hackman–METOS", kas piegādā aprīkojumu sabiedriskās ēdināšanas iestādēm un arī veikalu ceptuvēm. Stundā šajās krāsnīs var izcept aptuveni 500 līdz 600 smalkmaizīšu.

— Patlaban RIMI — "Mēbeļu nams", tāpat kā RIMI — "Mols", piedāvā Vīnes maizītes, pītās maizītes, magoņmaizītes, siera maizītes, smalkmaizītes "Taurenītis", "Spulga", "Kruasāns", "Artūrs", "Lauma", "Marta", "Zvaigznīte", radziņu ar ievārījumu, ķimeņu rausi, "Pakavu" ar vaniļas krēmu un divu veidu štriceles — ar magonēm un ar rozīnēm. Pircējus īpaši piesaista kārdinošā maizīšu smarža, kas jūtama visā veikalā, un, protams, arī tas, ka maizītes var nopirkt siltas. Interesanta ir smalkmaizīšu cepšanas tehnoloģija — "Hanzas maiznīcā" top gatavas saldētas maizītes, ko pēc tam nogādā veikalā, kur "Hanzas maiznīcā" apmācīti darbinieki tām pievieno pildījumu un izcep. Šīs tehnoloģijas galvenā priekšrocība ir iespēja ilgāk uzglabāt izejvielas un cept smalkmaizītes tad, kad ir pieprasījums. Mēs pagaidām esam vienīgie Latvijā, kas izmanto šo tehnoloģiju, taču pasaulē tā ir ļoti izplatīta, — teica Iveta Lāce.

No 10.līdz 14.decembrim jaunatklātajā RIMI — "Mēbeļu nams" notika arī a/s "Hanzas maiznīca" produkcijas degustācija, turklāt līdz pat Ziemassvētkiem visā RIMI tirdzniecības tīklā būs 10 procentu atlaide trim "Hanzas maiznīcas" produktiem: "Klēts maizei", "Lauces maizei" un "Franču maizei".

Preses dienesta informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!