• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas pašvaldības - un Eiropa. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.1998., Nr. 367/368 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50880

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas pašvaldības un Eiropa

Vēl šajā numurā

11.12.1998., Nr. 367/368

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas pašvaldības — un Eiropa

Šodien un rīt Jūrmalā, Mellužos, risināsies starptautiska konference "Pašvaldību sadarbība — zīmīga sastāvdaļa reformām un integrācijas procesam Eiropā". To rīko Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) Pašvaldību lietu pārvalde sadarbībā ar Dānijas iekšlietu ministriju.

 

Ceturtdienas, 10.decembra, darba kārtībā, ir vairāki zīmīgi temati: "Pašvaldību sadarbības vieta administratīvi teritoriālās reformas procesā", arī "Pašvaldību sadarbības formas ārvalstīs. To nozīme pašvaldību funkciju izpildē un līdzdalībā Eiropas Savienības integrācijas procesā." Cerams, ka par šiem tematiem runās Dānijas, Norvēģijas, Lielbritānijas un Igaunijas, vēl arī citu valstu pārstāvji, kuri izteikuši vēlmi būt klāt šajā nozīmīgajā sanāksmē.

Konferences programmā īpaši svarīgs rādās temats"Pašvaldību sadarbības veidošana Latvijā. Kopīgais un atšķirīgais". Par to vēlējušies izteikties Andris Jaunsleinis, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis, Rolands Blezūrs, SIA "Blezūrs — Konsultāciju birojs" vadītājs, Armīns Seņkāns no Mazsalacas, Gunta Strēle no Lejaskurzemes apvienības "Bārtava", Guntars Velcis no SIA "Vidzemes septītnieks" (Ērgļu apkaime).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!