• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 23.novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.1998., Nr. 349 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50841

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr. 435

Grozījumi Ministru kabineta 1997.gada 30.septembra noteikumos Nr.340 "Noteikumi par darba samaksu Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem"

Vēl šajā numurā

24.11.1998., Nr. 349

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 23.novembra sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts "Par meteoroloģiskās institūcijas nozīmēšanu 1946.gada 7.decembra konvencijas par starptautisko civilo aviāciju ietvaros".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par ikmēneša pabalsta piešķiršanu Latvijas 1918. — 1920.gada atbrīvošanas cīņu dalībniekiem". Paredzams, ka pabalsts tiks noteikts valdības apstiprinātā valsts sociālā nodrošinājuma pabalsta apmērā.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par valsts nekustamā īpašuma "Kaucmindes pils" Bauskas rajona Rundāles pagastā nodošanu pašvaldības īpašumā". Rīkojuma projekts paredz atļaut Zemkopības ministrijai bez atlīdzības nodot Bauskas rajona Rundāles pagasta pašvaldībai Valsts Saulaines lauksaimniecības skolas ēku — Kaucmindes pili ar 4,59ha zemes gabalu.

Akceptēts noteikumu projekts "Grozījums Ministru kabineta 1996.gada 16.janvāra noteikumos Nr.21 "Noteikumi par ūdenstilpju un rūpnieciskās zvejas tiesību nomu un zvejas tiesību izmantošanas kārtību"". Grozījumi noteikumos nepieciešami, lai sakārtotu maksāšanas kārtību par zivju resursu izmantošanu (tai skaitā privātajos ūdeņos) iekšējās ūdenstilpēs.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par zvejas tiesību izmantošanu privātos ūdeņos". Tie regulēs zvejas tiesību izmantošanu un kontroli privātajos ūdeņos gan amatierzvejā makšķerēšanā, gan rūpnieciskajā zvejā.

Akceptēts noteikumu projekts "Energoapgādes regulēšanas padomes nolikums". Padome būs valsts pārvaldes iestāde, kas darbosies Ekonomikas ministrijas pārraudzībā un pildīs Enerģētikas likuma noteiktos uzdevumus. Padome regulēs uzņēmējdarbību enerģētikā un realizēs Latvijas Enerģētikas nacionālo programmu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par valsts pensiju, atlīdzību par darbspēju zaudējumu un atlīdzību par apgādnieka zaudējumu apmēra pārskatīšanas kārtību". Šie noteikumi noteiks kārtību, kādā līdz 2000. gadam veicama valsts pensiju, kā arī atlīdzību par darbspēju zaudējumu un atlīdzību par apgādnieka zaudējumu apmēra pārskatīšana, ņemot vērā patēriņa cenu izmaiņu indeksu vai pensijas palielinājuma koeficientu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!