• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.1998., Nr. 315/316 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50404

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

27.10.1998., Nr. 315/316

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Stenogramma

Sēdi vada Latvijas Republikas 6.Saeimas priekšsēdētāja biedrs Andris Ameriks.

Sēdes vadītājs. Labrīt, godātie deputāti! Pulkstenis ir 9. Pasludinu par atklātu 1998.gada 21.oktobra Saeimas sēdi. Turpināsim izskatīt iepriekšējā Saeimas sēdē pārtraukto jautājumu, tas ir, Saeimas lēmuma projektu "Par Antana Sauļus Sauhata uzņemšanu Latvijas pilsonībā par īpašiem nopelniem Latvijas labā" . Debatēs deputāti runāt nevēlējās. Mēs jau šo jautājumu izskatījām. Atliek mums tikai pieņemt lēmumu balsojot.

Lūdzu zvanu! Lūdzu balsošanas režīmu! Balsosim par Saeimas lēmuma projektu "Par Antana Sauļus Sauhata uzņemšanu Latvijas pilsonībā par īpašiem nopelniem Latvijas labā". Lūdzu balsošanas režīmu! Deputātus lūdzu balsot! Lūdzu rezultātu! Par — 35, pret — nav, atturas — 2. Balso 37 deputāti. Lūdzu atkārtot zvanu! Lūdzu godātos deputātus piedalīties balsojumā par doto Saeimas lēmuma projektu. Lūdzu atkārtot balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — 37, pret — nav, atturas — 2. Pārtraukums uz trim minūtēm. Lūdzu frakciju vadītājus mobilizēt savus deputātus darbam! Trīs minūtes pārtraukums. Līdz pulksten 9.05.

Godātie deputāti! Ja arī pēc šī mazā pārtraukuma nebūs kvoruma, tad es informēju jūs, ka Saeimas Prezidijs sanāks uz sēdi, kurā tiks pieņemts lēmums sasaukt ārkārtas sēdi, iekļaujot tajā tos lēmumu projektus, likumprojektus, kas ir mūsu darba kārtībā, iespējams, izņemot atsevišķus punktus, kuri šodien izraisa diskusijas. Bet šī sēde būs atbilstoši Kārtības ruļļa 42.pantam, tātad darba kārtība tiks paziņota, ārkārtas sēdi atklājot. Bet dotajā brīdī ir pārtraukums līdz pulksten 9.05.

 

Sēdi vada Latvijas Republikas 6.Saeimas priekšsēdētāja biedrs Andris Ameriks .

Sēdes vadītājs.

Godātie deputāti! Pulkstenis ir piecas minūtes pāri deviņiem. Lūdzu, ieņemiet savas vietas! Vēl vienu reizi balsosim par lēmuma projektu "Par pilsonības piešķiršanu Antanam Sauļus Sauhatam par īpašiem nopelniem Latvijas labā". Lūdzu balsošanas režīmu! Deputātus lūdzu balsot! Lūdzu rezultātu! Par — 44, pret — 1, atturas — 1. Sakarā ar to, ka arī pēc pārtraukuma nav zālē kvoruma, kārtējā sēde tiek slēgta. Paziņoju, ka pēc piecām minūtēm Saeimas Prezidijs sanāk uz sēdi, un atbilstoši Saeimas Prezidija lēmumam šodien tiks sasaukt ārkārtas sēde. Visticamāk tas būs 9.30. Visticamāk, ka tas būs atbilstoši Saeimas Prezidija lēmumam. Bet tagad lūdzu deputātus reģistrēties kvorumam! Saeimas sekretāra biedru Ivaru Rudzīti, Māri Rudzīti lūdzu nolasīt reģistrācijas rezultātus! Es atvainojos par nepareizu vārda nosaukšanu. Lūdzu noklausīsimies reģistrācijas rezultātus un gatavosimies uz ārkārtas sēdi pulksten 9.30. Gatavosimies. Gatavosimies, es vēlreiz atkārtoju.

Vēl viens paziņojums, kamēr tiek gatavota izdruka. Saeimas dienesti lūdz jūs, godātie deputāti, visus nodot šeit, lejā pie tribīnes, visas atslēdziņas, kas ir saistītas ar jūsu individuālajām darbavietām — jūsu skapīšiem, kur glabājas dokumenti, kā arī atvilktnēm šeit, darbavietās! Vispirms lūdzu atslēgt un pēc tam nodot šīs atslēgas lejā šeit mūsu kolēģei. Reģistrācija jau bija. Izdruka ir sagatavota. Māris Rudzītis nolasīs reģistrācijas rezultātus.

M.Rudzītis

(6.Saeimas sekretāra biedrs). Cienījamie deputāti! Nav reģistrējušies: Vladilens Dozorcevs, Jānis Jurkāns, Guntis Eniņš, Jānis Kalviņš, Andrejs Krastiņš, Aleksandrs Pētersons, Normunds Pēterkops, Guntars Grīnblats, Andrejs Požarnovs, Andris Tomašūns, Andrejs Panteļējevs, Jānis Lagzdiņš, Ģirts Valdis Kristovskis, Inese Birzniece, Ēriks Zunda, Leonards Tenis, Ludmila Kuprijanova, Ernests Jurkāns, Gunta Gannusa, Ziedonis Čevers, Alfreds Čepānis, Juris Celmiņš, Viesturs Boka, Aleksandrs Bartaševičs, Oļegs Deņisovs, Andris Rubins, Janīna Kušnere, Edmunds Grīnbergs, Odisejs Kostanda, Ervids Grinovskis, Paulis Kļaviņš, Māris Vītols un Roberts Zīle.

Sēdes vadītājs.

Reģistrācijas rezultāti ir nolasīti. Godātie deputāti! Saeimas Prezidijs ir pieņēmis lēmumu sasaukt ārkārtas sēdi pulksten 9.30. Darba kārtība atbilstoši Saeimas kārtības ruļļa 42.pantam tiks paziņota, ārkārtas sēdi atklājot. (No zāles deputāts G.Valdmanis: "Tā nedrīkst! 24 stundas iepriekš!" Starpsaucieni: "Nemuldi, nevajag!")

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!