• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Centrālās vēlēšanu komisijas 1998. gada 14. oktobra lēmums Nr. 115 "Par tautas nobalsošanas rezultātiem Jūrmalas pilsētas 9., 12. un 17. vēlēšanu iecirknī". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.10.1998., Nr. 308/312 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50333

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.116

Par tautas nobalsošanas rezultātiem Gulbenes rajona Galgauskas pagasta vēlēšanu iecirknī

Vēl šajā numurā

23.10.1998., Nr. 308/312

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Centrālā vēlēšanu komisija

Veids: lēmums

Numurs: 115

Pieņemts: 14.10.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Centrālā vēlēšanu komisija

Lēmums Nr. 115

Rīgā 1998. gada 14. oktobrī

Par tautas nobalsošanas rezultātiem Jūrmalas pilsētas 9., 12. un 17. vēlēšanu iecirknī

Veicot pārbaudi 1998. gada 3. oktobrī Jūrmalas pilsētas vēlēšanu iecirkņos, Centrālā vēlēšanu komisija konstatēja likuma "Par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu" pārkāpumus 9., 12. un 17. vēlēšanu iecirknī.

Tā 9. vēlēšanu iecirknī vēlētājiem tika izsniegtas 310 balsošanas zīmes, apzīmogotas ar tautas nobalsošanas pasu zīmogiem, bet nevis ar attiecīgā vēlēšanu iecirkņa zīmogu. Pēc vēlēšanu iecirkņa slēgšanas, atverot tautas nobalsošanas kasti un izdarot balsu skaitīšanu, tajā tika konstatētas 310 šādas balsošanas zīmes, par ko sastādīts atsevišķs vēlēšanu iecirkņa tautas nobalsošanas balsu skaitīšanas protokols un izdarītas atzīmes šajā protokolā par tautas nobalsošanas kastē atrasto neapzīmogoto balsošanas zīmju skaitu.

Jūrmalas pilsētas 12. un 17. vēlēšanu iecirknī vēlētājiem tika izsniegtas neapzīmogotas balsošanas zīmes. Saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas rīkojumu balsošanas process tika pārtraukts un šie balsotāju saraksti slēgti, par ko izdarīts ieraksts vēlēšanu gaitas protokolā.

Uz šo brīdi 12. vēlēšanu iecirknī balsotāju sarakstā bija ierakstīti 426 vēlētāji, bet 17. vēlēšanu iecirkņa balsotāju sarakstā — 330 vēlētāji.

Pēc iecirkņa slēgšanas, atverot tautas nobalsošanas kastes un saskaitot balsošanas zīmes, 12. vēlēšanu iecirknī konstatētas 426 neapzīmogotas balsošanas zīmes, kas atbilst pārtrauktajā un slēgtajā balsotāju sarakstā ierakstītajam vēlētāju skaitam, bet 17. vēlēšanu iecirknī — 330 balsošanas zīmes, kas arī atbilst balsošanas sarakstā ierakstītajam vēlētāju skaitam, kuriem izsniegtas neapzīmogotas tautas nobalsošanas zīmes. Par šīm neapzīmogotajām balsošanas zīmēm abos vēlēšanu iecirkņos sastādīts atsevišķs balsu skaitīšanas protokols un šis balsu skaitīšanas rezultāts nav ietverts Jūrmalas pilsētas tautas nobalsošanas balsu skaitīšanas protokolā norādītajos tautas nobalsošanas galīgajos rezultātos.

Centrālā vēlēšanu komisija nolemj:

Ievērojot to, ka Jūrmalas pilsētas 12. un 17. vēlēšanu iecirkņa tautas nobalsošanas kastēs atrastais neapzīmogoto balsošanas zīmju, bet 9. vēlēšanu iecirknī — ar pases zīmogu apzīmogoto balsošanas zīmju daudzums atbilst attiecīgajos balsotāju sarakstos ierakstītajam vēlētāju skaitam, uzskatīt par līdzskaitāmām:

— Jūrmalas pilsētas 9. vēlēšanu iecirknī 310 vēlētājiem izsniegtās balsošanas zīmes, kas apzīmogotas ar tautas nobalsošanas pases zīmogu;

— Jūrmalas pilsētas 12. vēlēšanu iecirknī 426 vēlētājiem izsniegtās neapzīmogotās balsošanas zīmes;

— Jūrmalas pilsētas 17. vēlēšanu iecirknī 330 vēlētājiem izsniegtās neapzīmogotās balsošanas zīmes.

Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars

Centrālās vēlēšanu komisijas sekretāre Agrita Ērgle

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!