• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 12. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.1998., Nr. 291/292 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50135

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta instrukcija Nr.2

Grozījums Ministru kabineta 1994.gada 20.decembra instrukcijā Nr.3 "Par likumā "Par valsts civildienestu" lietotā termina "valsts civiliestādes" attiecināšanu"

Vēl šajā numurā

13.10.1998., Nr. 291/292

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdībā

Ministru kabineta Komitejas 12. oktobra sēdē

Akceptēja noteikumu projektu "Par kārtību, kādā Kultūras ministrija piešķir valsts budžetā speciāli paredzētos līdzekļus akreditētajiem muzejiem īpašu kultūrvēsturisku, tēlotājas mākslas un citu nacionāli nozīmīgu projektu un programmu realizēšanai". Noteikumu projektā noteikti vairāki līdzekļu saņemšanas vispārējie kritēriji, kā projekta vai programmas atbilstība valsts kultūrpolitikas stratēģijai, projekta vai programmas nozīmība muzeja attīstībai u.c.

Akceptēts likumprojekts "Koncernu likums". Lai saskaņotu spēkā esošos likumus un citus normatīvos aktus ar likumprojektu "Koncernu likums", akceptēti grozījumu projekti: likumā "Par uzņēmējdarbību"; likumā "Par akciju sabiedrībām"; likumā "Par sabiedrībām ar ierobežotu atbildību"; likumā "Par paju sabiedrībām"; "Kooperatīvo sabiedrību likumā"; likumā "Par grāmatvedību" un likumā "Par Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistru".

Akceptēts noteikumu projekts "Ekspluatācijas aizsargjoslu noteikšanas metodika ap gāzes vadiem, gāzes noliktavām un krātuvēm". Tie noteiks komunikāciju un objekta drošības prasības, vides un cilvēka aizsardzības prasības ekspluatācijas aizsargjoslās ap gāzes vadiem, to iekārtām un būvēm, gāzes noliktavām un krātuvēm, aizsargjoslu uzturēšanas un to stāvokļu kontroles mehānismu, kārtību, kādā aizsargjoslās tiek noteikts teritoriju plānojums, kā tās ierīkotas un apzīmētas dabā; ietver informāciju par servitūtiem un aprobežojumiem, kas saistīti ar attiecīgiem objektiem, komunikācijām un aizsargjoslām. Noteikumu projekta prasības nav attiecināmas uz dabīgajām ģeoloģiskajām struktūrām, kas tiek izmantotas kā pazemes gāzes krātuves.

Akceptēts noteikumu projekts "Drošības aizsargjoslu noteikšanas metodika ap naftas un naftas produktu vadiem, noliktavām un krātuvēm". Tie noteiks komunikāciju un objektu drošības prasības, vides un cilvēka aizsardzības prasības ekspluatācijas aizsargjoslās ap naftas un naftas produktu vadiem, noliktavām un krātuvēm.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Ekspluatācijas aizsargjoslu noteikšanas metodika gar elektriskajiem tīkliem". Tie noteiks komunikāciju un objektu drošības prasības, vides un cilvēka aizsardzības prasības ekspluatācijas aizsargjoslās gar elektriskajiem tīkliem.

Akceptēts noteikumu projekts "Ekspluatācijas aizsargjoslu noteikšanas metodika gar siltumtīkliem". Tie noteiks komunikāciju un objektu drošības prasības, vides un cilvēka aizsardzības prasības ekspluatācijas aizsargjoslās gar siltumtīkliem.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par augu šķirņu aizsardzību", kas paredz veikt redakcionālus labojumus 9., 18., 23., 27. un 28. pantā.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Konvencijas par notiesāto personu nodošanu soda izciešanai Papildu protokolu", kas paredz akceptēt pievienošanos 1983. gada 21. marta Konvencijas par notiesāto personu nodošanu soda izciešanai 1997. gada 18. decembra Papildu protokolam.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Starptautiskās mobilo satelītsakaru organizācijas Darbības līguma grozījumiem".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Starptautiskās mobilo satelītsakaru organizācijas konvencijas grozījumiem".

Akceptēts grozījumu projekts "Dzelzceļa būvnoteikumos". Grozījumi noteikumos nepieciešami, lai novērstu pretrunas ar Dzelzceļa likumu.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Beniluksa valstu valdību (Beļģijas Karalistes, Luksemburgas Lielhercogistes, Nīderlandes Karalistes) Līgumu par tādu personu atpakaļuzņemšanu, kuru ieceļošana un uzturēšanās ir nelikumīga un Latvijas Republikas valdības un Beniluksa valstu valdību (Beļģijas Karalistes, Luksemburgas Lielhercogistes, Nīderlandes Karalistes) Līguma par tādu personu atpakaļuzņemšanu, kuru ieceļošana un uzturēšanās ir nelikumīga, piemērošanas protokolu".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts ieņēmumu dienesta Grebņevas robežkontroles punkta būvniecībai nepieciešamā zemes gabala (zemes kadastra Nr. 6868–002–0101) reģistrāciju zemesgrāmatā". Paredzēts uzdot Valsts ieņēmumu dienestam reģistrēt zemesgrāmatā uz valsts vārda Finansu ministrijas personā valstij piekrītošo zemi Ludzas rajona Malnavas pagasta Grebņevas sādžā Grebņevas robežkontroles punkta būvniecībai 8,35 ha kopplatībā, no tiem 2,35 ha Satiksmes ministrijas valdījumā esošā autoceļa A 13 posmu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!