• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par attiecībām ar Krieviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.1998., Nr. 291/292 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50133

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie tautiešiem Sibīrijā un Baškīrijā Mazpulkiem - Ražas svētki

Vēl šajā numurā

13.10.1998., Nr. 291/292

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par attiecībām ar Krieviju

Tiekoties ar Latvijas ārlietu ministru Valdi Birkavu, Sanktpēterburgas gubernators Vladimirs Jakovļevs atzinīgi novērtēja referenduma rezultātus un uzsvēra nepieciešamību tālāk attīstīt abu kaimiņvalstu politisko dialogu, kā arī parakstīt jau sagatavotos starpvaldību līgumus. Vladimirs Jakovļevs arī izteica Sanktpēterburgas ieinteresētību iesaistīties divpusējos un reģionālās sadarbības projektos. Mūsu valsts ārlietu ministrs Sanktpēterburgā, kur piedalījās starptautiskajā konferencē "Baltijas jūra - vieta, kur satiekas Eiropa un Amerika "Vīzijas un darbība XXI. gadsimtam" tikās arī ar Krievijas Federācijas Domes ārlietu komisijas priekšsēdētāju Vladimiru Lukinu. Valdis Birkavs šajā konferencē uzstājās ar referātu "Par stabilu politisko situāciju Baltijas jūras reģionā".

Tiekoties ar Latvijas ārlietu ministru, Krievijas Federācijas Domes ārlietu komisijas priekšsēdētājs Vladimirs Lukins un Sanktpēterburgas gubernators Vladimirs Jakovļevs izteica vēlēšanos ierasties vizītē mūsu valstī.

Jānis Ūdris,

"LV" ārpolitikas redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!