• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ziņu teikumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.1998., Nr. 265/266 https://www.vestnesis.lv/ta/id/49740

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ceturtdiena, 17.09.1998.

Laidiena Nr. 270, OP 1998/270

Vēl šajā numurā

11.09.1998., Nr. 265/266

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ziņu teikumi

* Firma "Rīga Taxi" un "Baltcom GSM" parakstījušas sadarbības līgumu. Tas paredz, ka "Baltcom GSM" klienti turpmāk bez maksas pa tālruni 8001010 varēs sazvanīt "Rīga Taxi" diennakts dispečerdienestu.

* SIA "Apgāds Jāņa sēta" iegādājies divus firmas "Heidelberg" skenerus — ‘Tango" un "QuickStep", bet pavisam drīz tiks saņemts un uzstādīts UNIXX serveris "SUN Enterprise 450". Trīs gadu laikā "Jāņa sēta" ir izveidojusi modernāko repro iecirkni Latvijā. Tā modernizēšanā pēdējā gada laikā ieguldīti prāvi līdzekļi — apmēram 240 tūkst. latu.

* SIA "Apsargs" ieviesis jaunu pakalpojumu — mobilu objektu satelītnovērošana un aizsardzība, izmantojot globālās pozicionēšanas sistēmu.

* Valmieras un reģiona iedzīvotāju, Vidzemes augstskolas studentu un mācībspēku bibliotekārās un informaciālās apkalpošanas sekmēšanai šomēnes paredzēts atklāt informācijas centru.

* "Parekss bankas" peļņa šā gada astoņos mēnešos sasniedza 5,750 milj. latu, bankas peļņa augustā bija 563 tūkst. latu.

* Iespējams, ka jau šogad Rīgā tiks atvērts vēl viens tirdzniecības centrs, ko Āgenskalnā, Nometņu un Mazās Nometņu ielas stūrī šobrīd būvē firma "Simeks SMS", kas vairāk pazīstama kā kafijas "Ar mani" ražotāja. Kopējās tirdzniecības centra izmaksas tiek lēstas ap vienu milj. latu.

* Biznesa institūts "Rimpak Livonija", viena no pirmajām un prestižākajām privātajām augstskolām Latvijā (darbojas kopš 1991. gada) jaunajā mācību gadā sāk jaunu mācību programmu — ekonomikas teorijas studijas. Programma izveidota, balstoties gan uz ārzemju, gan pašmāju augstskolu labāko pieredzi.

* Vācijas apdrošināšanas koncerna "Alte Leipziger" meitas uzņēmums "Rīgas Fenikss" sadarbībā ar Latvijas automoto biedrību sākusi pārdot autoīpašnieku civiltiesiskās obligātās apdrošināšanas polises internetā.

* A/s "Daugavpils klaips" un a/s "Daugavpils maiznieks" akcionāru sapulce nolēmusi apvienot abus uzņēmumus.

* Apsardzes firma "Paklat" septembrī plāno sākt jauna pakalpojuma piedāvāšanu saviem jau esošajiem un potenciālajiem klientiem: "Paklat" atbildības apdrošināšanu, bet pavisam nesen sākts jauns serviss — tehniskā aprīkojuma iegāde uz līzinga nosacījumiem.

* Latvijas Biznesa konsultantu asociācija sadarbībā ar Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu organizāciju apvienību un ASV Miera korpusa un datorfirmas VAR finansiālu atbalstu drīzumā beigs darbu pie informatīva projekta "Business INFO Latvija" izveides. Tas ļaus ikvienam interesentam internetā atrast informāciju par biznesa iespējām mūsu valstī. Internetā "Business INFO Latvija" būs pieejama no 1. oktobra.

* SIA "Estilata"atvērusi trešo "Western Carpets" paklāju un paklāju segumu veikalu, kas, pēc kompānijas veiktajiem aprēķiniem, veicināšot tirdzniecību vismaz par 30%.

 

"Latvijas Vēstneša"

privatizācijas lietu virsredaktore

MUDĪTE LUKSA

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!