• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tieslietu ministra vizīti pie Vācijas kolēģiem Par aizsardzības ministrijas rīcību Alūksnes traģēdijas sakarā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.1998., Nr. 265/266 https://www.vestnesis.lv/ta/id/49720

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts rītdienas naudu dalot

Vēl šajā numurā

11.09.1998., Nr. 265/266

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministrijās

Par tieslietu ministra vizīti pie Vācijas kolēģiem

 

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs ticies ar VFR Tieslietu ministrijas valsts sekretāru Heincu Lanfermanu un ministrijas vadību darba vizītes laikā Vācijas Federatīvajā Republikā, lai apspriestu abu valstu turpmāko sadarbību tieslietās.

Vizītes laikā no 9. līdz 11.septembrim Dz.Rasnačs paredzējis apmeklēt Bonnas pilsētas tiesu, Ziemeļreinas—Vestfālenes Tieslietu ministriju, Vācijas tiesnešu apvienību un Tiesnešu akadēmiju, kā arī tikties ar Ziemeļreinas—Vestfālenes tieslietu ministru Dr.Frici Bērenu.

Vizītes mērķis ir iepazīties ar Vācijas tiesu administrēšanas pieredzi tiesu darba organizācijā, tiesu budžeta vadībā, kā arī tiesnešu tālākizglītošanās procesa organizācijā.

Latvijas delegācijas sastāvā ir arī LR Augstākās tiesas tiesnesis Artūrs Freibergs un Rīgas apgabaltiesas tiesnesis Aivars Zāģeris.

Tieslietu ministrijas

preses dienests

Par aizsardzības ministrijas rīcību Alūksnes traģēdijas sakarā

Sakarā ar traģiskajiem notikumiem Alūksnē naktī no 29. uz 30. augustu Aizsardzības ministrija vēlreiz izsaka visdziļāko līdzjūtību bojā gājušā V.Lācīša tuviniekiem un atvainojas Alūksnes iedzīvotājiem par obligātā dienesta karavīru pastrādāto noziegumu.

Demokrātiskā sabiedrībā ikviena pilngadīga persona atbild par savu rīcību sabiedriskajās vietās. Tomēr šī traģiskā atgadījuma sakarā atklājušies vairāki reglamentu pārkāpumi karaspēka daļā, par ko vainīgās militārpersonas sodītas. Lai palīdzētu uzturēt kārtību Alūksnes ielās, palīgā Valsts policijai, Municipālajai policijai un Zemessardzei pēc dažām dienām tiks norīkota Militārā policija. Uz laiku pārtraukti obligātā militārā dienesta karavīru atvaļinājumi Alūksnē.

Aizsardzības ministrijas 

preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!