• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ziņu teikumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.08.1998., Nr. 228/229 https://www.vestnesis.lv/ta/id/49367

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdiena, 14.08.1998.

Laidiena Nr. 235/236, OP 1998/235/236

Vēl šajā numurā

07.08.1998., Nr. 228/229

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ziņu teikumi

* Latvijā populārākās degvielas uzpildes stacijas ir "Statoil" un "Neste". Kopumā Latvijā populārākās ir rietumvalstu sabiedrībām piederošās DUS. "Statoil" pētījumu aptaujā par populārāko izvēlējies 41,1% iedzīvotāju, bet "Neste" — 32,6% iedzīvotāju. Šīs firmas pārliecinoši apsteidz pārējās, turklāt arī "Shell" (16,5%) un "Hydro Texaco" (9,7%) ir izvēlējušies diezgan daudz respondentu. No Latvijas sabiedrībām populārākā ir "Latvijas nafta" (18,9%), nedaudz no tās atpaliek "Viada" (15,8%). Retāk atbildēs pieminēta Krievijas sabiedrība "Lukoil" — 9,8% iedzīvotāju.

* Klīversalā, Rīgas eksperimentālās kuģu mehāniskās rūpnīcas vietā firma "Talinvest Real Estate" iecerējusi būvēt lielu biznesa centru. Tā celtniecība varētu izmaksāt 350 milj. ASV dolāru. Pirmo kārtu iecerēts pabeigt līdz Rīgas 800 gadu jubilejai. Šajā laikā paredzēts uzbūvēt autostāvvietu, trīs biroju ēkas un komerciestādes — veikalus, restorānus. Savukārt pēc otrās kārtas pabeigšanas Klīversalā atradīšoties arī 22 stāvu biroju ēka, četru stāvu lielveikals, vairāki citi nami, jahtklubs, prāmju stacija.

* A/s "Valmieras stikla šķiedra" šogad un nākamgad jaunā stikla šķiedras ražošanas kompleksa celtniecībā investēs 10 milj. latu. Investīcijas plānotas, jo a/s pirmā darba gada rezultāti liecina, ka tās ražotajai stikla šķiedras produkcijai ir stabils noieta tirgus vairāk nekā 20 pasaules valstīs. 1997. gadā VSŠ bija nopelnījusi 740 661 latu, bet neto apgrozījums pārsniedza 10,3 milj. latu.

* Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas padome nolēmusi noslēgt līgumus un pēc tam izsniegt atļauju darboties ar nodokļu atvieglojumiem a/s "Rebir", a/s "Rēzeknes piena konservu kombināts", a/s "Rēzeknes autobusu parks", kā arī SIA "Rēzeknes maiznieks" un SIA "Vellar".

"Latvijas Vēstneša"

privatizācijas lietu virsredaktore

MUDĪTE LUKSA

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!