• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 15.jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.1998., Nr. 176/178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48729

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar savu skatījumu uz pašvaldību reformu

Vēl šajā numurā

16.06.1998., Nr. 176/178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 15.jūnija sēdē

15.jūnijā Ministru kabineta Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas Satversmes apstiprināšanu".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas Kultūras ministrijas un Ukrainas Kultūras un mākslas ministrijas vienošanos par sadarbību kultūrā 1998.—2000.gadam".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas un Spānijas Karalistes līgumu par sadarbību kultūrā un izglītībā".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Metodika ekspluatācijas aizsargjoslu noteikšanai ap meliorācijas būvēm un ierīcēm lauksaimniecībā izmantojamās zemēs un meža zemēs". Aizsargjosla tiks noteikta valsts un koplietošanas meliorācijas būvēm un ierīcēm.

Akceptēts noteikumu projekts "Preču ievešana pārstrādei muitas kontrolē". Tie noteiks kārtību, kādā saņemama atļauja ārvalstu preču ievešanai pārstrādei muitas kontrolē, izlaižami brīvam apgrozījumam Latvijas Republikas teritorijā pārstrādes operāciju rezultātā iegūtie pārstrādes produkti, kārtojamas muitas formalitātes un veicami muitas maksājumi.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca"". Tas paredz ar 1998.gada 1.jūliju reorganizēt Labklājības ministrijas pakļautībā esošo valsts budžeta iestādi "Valsts traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca" un uz tās bāzes izveidot bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Valsts traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca"". Tas paredz ar 1998.gada 1.jūliju reorganizēt Labklājības ministrijas pakļautībā esošo valsts budžeta iestādi "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca"" un uz tās bāzes izveidot bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca"". Tas paredz ar 1998.gada 1.jūliju reorganizēt Labklājības ministrijas pakļautībā esošo valsts budžeta iestādi "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca" un uz tās bāzes izveidot bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Vecpiebalgas psihoneiroloģiskā slimnīca"". Tas paredz ar 1998.gada 1.jūliju reorganizēt Labklājības ministrijas pakļautībā esošo valsts budžeta iestādi "Vecpiebalgas psihoneiroloģiskā slimnīca" un uz tās bāzes izveidot bezpeļņas organizāciju valsts uzņēmumu "Vecpiebalgas psihoneiroloģiskā slimnīca".

Komiteja akcepēja rīkojuma projektu ‘Par Latvijas Republikas valdības un Apvienoto Nāciju izglītības, zinātnes un kultūras organizāciju Vienošanās memorandu par zinātnisko sadarbību biomedicīnas un biotehnoloģijas jomā".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!