• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 14.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.1998., Nr. 176/178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48723

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

16.06.1998., Nr. 176/178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 14.burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar septiņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 14.maijā, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti no 27. līdz 29.maijam, un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 12. un 19.maijā. Saeima ratificējusi trīs starptautiskos līgumus: Latvijas Republikas un ASV konvenciju par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma nodokļiem, Latvijas Republikas un Moldovas Republikas līgumu par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem, kā arī Eiropas konvenciju par pārrobežu televīziju. Grozījumi izdarīti četros likumos: Administratīvo pārkāpumu kodeksā — attiecībā uz dzīvnieku izcelsmes produkcijas veterināro prasību pārkāpšanu, vērtspapīru tirgu regulējošo normatīvo aktu neievērošanu u.c., Civillikumā — attiecībā uz publiskajiem ezeriem un upēm, Muitas likumā un likumā "Par Centrālo vēlēšanu komisiju".

Ministru kabinets izdevis vairākus noteikumus, kas attiecas uz medicīnas jomu: par prakses ārsta civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu, par higiēnas prasībām slimnīcām — ar diviem pielikumiem, par darbnespējas lapu izsniegšanu. Apstiprināts Valsts obligātās veselības apdrošināšanas centrālā fonda nolikums. Grozījumi izdarīti "Noteikumos par valsts sociālajiem pabalstiem aizbildnim" un "Noteikumos par bezdarbnieka statusu". Izdoti jauni noteikumi par kārtību, kādā piešķiramas mērķdotācijas pagastu, pilsētu un rajonu teritoriālplānošanai un attīstības projektiem. Grozījumi noteikumos par atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanu attiecas uz dārgmetālu un dārgakmeņu iepirkšanu, apstrādi un realizāciju, kā arī šo izstrādājumu pieņemšanu ķīlā un uzglabāšanu. Izdoti arī jauni noteikumi par likuma "Par pievienotās vērtības nodokli" normu piemērošanas kārtību. Ministru kabinets apstiprinājis bezpeļņas organizācijas akciju sabiedrības "Rēzeknes speciālā ekonomiskā zona" statūtus un šīs zonas uzņēmējdarbības atbalsta fonda statūtus. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!