• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 8.jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.1998., Nr. 167/169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48592

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Zviedrijas finansu ministra vizīti Par Latvijas un Čehijas ārlietu ministru sarunām Par Meklenburgas-Priekšpomerānijas delegācijas vizīti

Vēl šajā numurā

09.06.1998., Nr. 167/169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ

Ministru kabineta Komitejas 8.jūnija sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Ārkārtējo situāciju valsts operatīvās komisijas nolikums". Ārkārtējo situāciju valsts operatīvā komisija ir pastāvīga institūcija, kas tiek sasaukta un vada reģionāla un valsts mēroga ārkārtējās situācijas operatīvu pārvaldīšanu.

Akceptēts noteikumu projekts "Medicīniski sanitāro pasākumu veikšanas kārtība bīstamo infekcijas slimību izplatības novēršanai". Šie noteikumi noteiks institūciju kompetenci un medicīniski sanitāro pasākumu veikšanas kārtību valstī šādu bīstamu infekcijas slimību izplatības novēršanai: holera; mēris; posmkāju pārnestie vīrusi, drudži un hemorāģiskie drudži (dzeltenais drudzis), Ebolas vīrusslimība, Lasas drudzis.

Akceptēts noteikumu projekts "Akvakultūras dzīvnieku slimību kontrole audzētavās un prasības akvakultūras dzīvnieku piedāvājumu tirgū". Noteikumu projektā norādītas akvakultūras dzīvnieku slimības, noteikta audzētavu reģistrācijas un upju baseina zonu apstiprināšanas kārtība, kā arī noteiktas prasības, kādām jāatbilst piedāvājumam tirgū paredzētajiem akvakultūras dzīvniekiem un to produktiem. Noteikumos noteikts Latvijas Republikas iedalījums upju baseinu zonās, lai nodrošinātu maksimālas iespējas izvairīties no piesārņojuma akvakultūras dzīvnieku migrācijas rezultātā.

Akceptēti grozījumi noteikumos "Par muitas tarifu kvotām" un "Par Konsultatīvo muitas tarifu padomi". Grozījumi nepieciešami, lai vienkāršotu Konsultatīvās muitas tarifu padomes personālsastāva izmaiņu apstiprināšanas kārtību.

Akceptēts noteikumu projekts "Par lauksaimniecības statūtsabiedrību likvidācijas pabeigšanas un nodokļu parādu dzēšanas kārtību". Noteikumi attieksies uz noteikumu projekta pielikumā uzskaitītajām 122 lauksaimniecības statūtsabiedrībām.

Komiteja akceptēja likumprojektu "Par preču zīmēm un ģeogrāfiskās izcelsmes norādēm". Šis likuma projekts satur noteikumus, kas regulē tiesiskās attiecības preču zīmju reģistrācijā, kā arī preču zīmju un ģeogrāfiskās izcelsmes norāžu lietošanā un aizsardzībā.

Akceptēts instrukcijas projekts "Par atbilstības novērtēšanas moduļiem valsts r eglamentētajā sfērā" . Instrukcija noteiks vispārīgos principus, lai izstrādātu Latvijas Republikas normatīvos aktus, kuri paredz Eiropas Savienības Jaunās pieejas direktīvās noteiktās atbilstības novērtēšanas moduļu shēmas lietojumu reglamentētajā sfērā.

Akceptēts noteikumu projekts "Par degvielas kvalitāti". Noteikumi norādīs obligātās prasības degvielas kvalitātei. Tie attieksies uz visiem uzņēmumiem, kas iesaistīti degvielas apritē.

Akceptēts noteikumu projekts "Par bīstamo iekārtu sarakstu".

Akceptēts noteikumu projekts "Par kārtību, kādā izsniedzamas spridzināšanas darbu atļaujas un atļaujas sprāgstvielu noliktavu ierīkošanai".

Akceptēts noteikumu projekts "Recepšu veidlapu izgatavošanas, uzglabāšanas un recepšu izrakstīšanas noteikumi".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Papildu protokolu Ziemeļatlantijas līguma organizācijas dalībvalstu un valstu, kas piedalās programmā "Partnerattiecības mieram", līgumam par to bruņoto spēku statusu".

Valdības preses departaments

Precizējot iepriekš publicēto

Šā gada 27.maija preses paziņojumā par Ministru prezidenta Guntara Krasta vizītes Preiļu rajonā rezultātiem ("LV", 28.maijs, 5.lpp.) pieļauta kļūda.

Ceturtajā rindkopā vārdu "Saskaroties ar uzņēmēju neskaidrībām par Valsts ieņēmumu dienesta rīkoto izsoli uzņēmuma "Līvānu mājas un logi" objektā..." vietā jālasa: "Saskaroties ar uzņēmēju neskaidrībām par Valsts ieņēmumu dienesta rīkoto izsoli uzņēmuma "Līvānu mājas" objektā..."

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!