• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.1998., Nr. 167/169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48579

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

09.06.1998., Nr. 167/169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas

6. Saeimas 1998. gada

Pavasara sesija

8. burtnīca

1. jūnijs — 9. jūnijs

Saeimas Prezidija

1998. gada 1. jūnija sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998.gada 4.jūnija sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 1998.gada 19.janvāra lēmumā "Par frakciju un komisiju darba finansiālo nodrošinājumu 1998.gadā".

4. Pieņēma izdevumu tāmi Eiropas Savienības un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas sēdei Latvijā 1998.gada 2.un 3.jūnijā.

5. Izskatīja Eiropas Parlamenta prezidenta iesniegumu par viena vai divu Saeimas pārstāvju komandējumu uz Eiropas Parlamenta vides, labklājības un patērētāju aizsardzības komitejas organizāto sēdi Briselē šā gada 3.jūnijā.

Prezidijs finansiālu apsvērumu dēļ nolēma atturēties no Saeimas pārstāvju sūtīšanas minētajā komandējumā.

6. Prezidijs nolēma nosūtīt Iekšlietu ministrijai, Ārlietu ministrijai un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai izskatīšanai deputātu M.Bekasova, A.Golubova un O.Deņisova iesniegumu, kurā viņi lūdz Draudzības kurgāna svinīgās ceremonijas dalībniekiem noteikt bezvīzu režīmu kurgāna teritorijā.

7. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: V.Gredzenam (Saeimas 18.maija ārkārtas sēdē); A.Krastiņam (Saeimas 27.un 28.maija sēdē); A.Rugātei (Saeimas 27.un 28.maija sēdē); D.Turlajam (Saeimas 20.un 21.maija sēdē); G.Gannusai (Saeimas sēdes laikā no 8.maija līdz 17.maijam); O.Grinbergam (Saeimas sēdēs laikā no 8.maija līdz 17.maijam); J.Ābelem (Saeimas sēdēs laikā no 8.maija līdz 17.maijam); A.Pētersonam (Saeimas sēdēs laikā no 8.maija līdz 17.maijam); L.Kuprijanovai (Saeimas sēdēs laikā no 8.maija līdz 17.maijam).

8. Pieņēma lēmumu par deputāta Z.Čevera Saeimas sēžu kavējumiem. Saeimas Prezidijs nolēma atzīt Saeimas sēžu kavējumus par neattaisnotiem un uzlikt sodu 20 procentu apmērā no mēneša pamatalgas par katru sēdi deputātam Z.Čeveram par Saeimas 20.un 21.maija sēdi un 27.maija sēdi.

9. Piešķīra komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedram A.Amerikam un Saeimas sekretāram I.Bērziņam laikā no 1998.gada 20.jūnija līdz 23.jūnijam uz Ziemeļvalstu un Baltijas jūras reģiona valstu parlamentu deputātu tikšanos Ķīlē (Vācija);

2) deputātiem J.Sinkam, V.Bokam, A.Kiršteinam un E.Inkēnam laikā no 1998.gada 16.jūnija līdz 18.jūnijam uz Bonnu (Vācija);

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Sinkam laikā no 1998.gada 9.jūnija līdz 11.jūnijam uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Reglamenta komitejas darba grupas sēdi Parīzē (Francija);

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim V.Bokam laikā no 1998.gada 10.jūnija līdz 13.jūnijam uz Eiropas padomes Parlamentārās asamblejas Sociālo, veselības aizsardzības un ģimenes lietu komitejas kārtējo sēdi Florencē (Itālija).

5) Eiropas lietu komisijas konsultantam I.Solimam un Juridiskā biroja konsultantei R.Dindunei laikā no 1998.gada 9.jūnija līdz 11.jūnijam uz semināru Briselē (Beļģija).

10. Pieņēma zināšanai Rietumeiropas savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Amerika pārskatu par komandējumu uz Franciju.

Saeimas sekretāra biedrs M.Rudzītis

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!