• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par selektorapspriedi Iekšlietu ministrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.1998., Nr. 127 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48069

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

07.05.1998., Nr. 127

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministrija

Informācija

Par selektorapspriedi Iekšlietu ministrijā

Vakar, 6.maijā, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra Andra Stara vadībā notika selektorapspriede, kuras laikā Valsts policijas, Drošības policijas nodaļu un pārvalžu priekšnieki, Zemessardzes bataljona komandieri tika informēti par konkrētiem uzdevumiem, veicot sabiedriskās kārtības uzturēšanas pasākumus tuvākajās dienās, lai novērstu iespējamās provokācijas vai citas nelikumīgas darbības.

8., 9. un 10.maijā visos Latvijas rajonos un pilsētas policijas iestādēs tiks noteiktas atbildīgas personas, kas koordinēs iekšlietu iestāžu darbu, ka arī tiks izveidotas operatīvās grupas. Īpaša uzmanība tiks pievērsta Otrā pasaules kara objektu — apbedījuma vietu un pieminekļu — apsardzei. Būs pastiprināta arī valstiski svarīgo objektu — HES, TEC, naftas produktu glabātavu un citu objektu — apsardze. Policijas, zemessardzes un pašvaldību policijas darbinieki rūpēsies par to, lai šajās dienās iecerētie sabiedriskie pasākumi notiktu bez starpgadījumiem.

Selektorapspriedē piedalījās IeM Drošības policijas priekšnieks ģenerālis Jānis Apelis, Zemessardzes komandiera pienākumu izpildītājs Jānis Kauķis, Valsts policijas priekšnieka pienākumu izpildītājs Ivars Stūrainis un Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks ģenerālis Aloizs Blonskis.

Iekšlietu ministrijas preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!