• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.04.1998., Nr. 111/113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47958

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija

Vēl šajā numurā

24.04.1998., Nr. 111/113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par telekomunikāciju politikas projektu

Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors Jānis Naglis tikās ar satiksmes ministru Vili Krištopanu. Tikšanās laikā tika panākta vienošanās, ka Satiksmes ministrija sagatavos Latvijas telekomunikāciju valdības politikas projektu un līdz 24. aprīlim iesniegs šo projektu Privatizācijas aģentūrā. Savukārt Privatizācijas aģentūra iepazīstinās ar šo projektu akciju sabiedrības "Lattelekom "stratēģisko investoru kompāniju a/s "Tilts Communications".

Tāpat tika pārrunāts jautājums par sarunu turpināšanu sakarā ar izmaiņām a/s "Lattelekom" un "Tilts Communications" jumta līgumā, lai samazinātu "Lattelekom" monopoldarbības laiku no 2013. gada līdz 2003. gadam, kā arī risinātu jautājumu par attiecīgām līguma izmaiņām, kas skar līguma punktus, kas aizliedz Latvijas valsts brīvu rīcību telekomunikāciju politikas un ar to saistīto likumu izstrādē.

Tikšanās laikā tika apspriests arī jautājums par jumta līgumā fiksēto saistību izpildi no a/s "Tilts Communications" un Latvijas puses.

LPA informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!