• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.1998., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47381

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

18.03.1998., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

KONKURSI

Meža un medību valsts inspekcija izsludina konkursu uz Medību inspekcijas daļas vadītāja un Meža inspekcijas daļas vecākā inspektora amatu

Prasības pretendentam: augstākā mežsaimnieciskā izglītība; jābūt ierēdņa kandidātam vai jāatbilst likuma "Par valsts civildienestu" prasībām; jābūt vismaz 2 gadu praktiskā darba pieredzei meža nozarē.

Pieteikumi iesniedzami 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Meža un medību valsts inspekcijā 13. Janvāra ielā 15, 2. stāvā, tālrunis 7210507.

Cesvaines virsmežniecība izsludina konkursu

uz vakantām ierēdņa amata vietām Cesvaines mežniecībā:

*mežziņa vietnieks

*mežsargi;

Madonas mežniecībā:

*mežsargs

Prasības pretendentiem uz mežziņa vietnieka amatu: atbilstība likuma "Par valsts civildienestu" 6.panta prasībām; augstākā izglītība mežsaimniecības specialitātē; praktiskā darba pieredze mežsaimniecībā ne mazāka kā 3 gadi; organizatora spējas; prasme strādāt ar datoru; autovadītāja tiesības.

Prasības pretendentiem uz mežsarga amatu: atbilstība likuma "Par valsts civildienestu" 6.panta prasībām; vidējā speciālā vai augstākā izglītība mežsaimniecības specialitātē; autovadītāja tiesības.

Pretendenti tiek uzaicināti pieteikties un iesniegt CV Cesvainē, Dārza ielā 4, tālrunis 52371, 22615, divdesmit dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Aizputes virsmežniecība izsludina konkursu

uz vakantu ierēdņa vietu:

*mežsargs

Prasības: atbilstība likuma "Par valsts civildienestu" 6.panta prasībām; speciālā mežsaimnieciskā izglītība.

Pretendentus lūdzam pieteikties Aizputes virsmežniecībā līdz šā gada 28.martam.

Tālr. 3448054, 3448921.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Latvijas Vides datu centrs izsludina konkursu par tiesībām veikt Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un tās padotības institūciju informācijas sistēmas sistēmanalīzi

Konkursa dokumentāciju var saņemt Latvijas Vides datu centrā Jūrmalā, Straumes ielā 2, LV-2015, sekretariātā, tālr. 762282, fakss 764439, samaksājot neatgriežamu maksu Ls 20 skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu valsts pasūtītāja kontā.

Piedāvājuma dokumenti iesniedzami konkursa dokumentācijas saņemšanas vietā līdz 1998.gada 27.martam pulksten 10.

Piedāvājuma dokumenti tiek atvērti to konkursa dalībnieku klātbūtnē, kuri ir izvēlējušies piedalīties, 1998.gada 27.martā pulksten 11 Latvijas Vides datu centrā Jūrmalā, Straumes ielā 2.

Valsts darba inspekcija izsludina atklātu konkursu "Wagon" vai līdzīga virsbūves tipa jaunas vieglās automašīnas iegādei

Pretendenti konkursa nolikumu var saņemt pie Valsts darba inspekcijas sekretāres K.Valdemāra ielā 38, 313. kabinetā, katru darbdienu no pulksten 10 līdz 12 un no pulksten 14 līdz 17.

Konkursa piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir no sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" līdz 1998. gada 30. martam pulksten 12.

Uzziņas pa tālr.7021738, fakss 292846.

Valsts apdrošināšanas uzraudzības inspekcija izsludina atklātu konkursu valsts pasūtījuma ar identifikācijas numuru FM, VAUI Nr.98/01 saņemšanai, lai izveidotu privāto pensiju fondu licencēšanas un to darbības uzraudzības automatizētu informācijas sistēmu

Konkursā var piedalīties jebkura Latvijas Republikas Uņēmumu reģistrā reģistrēta juridiskā persona.

Konkursa dokumentus var saņemt un piedāvājumus iesniegt Valsts apdrošināšanas uzraudzības inspekcijā Rīgā, Smilšu ielā 1, sekretariātā (152.istabā), no pulksten 8.30 līdz 12.30 un no pulksten 13.30 līdz 17. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš — 30 kalendāra dienas pēc šī uzaicinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Uzziņas pa tālruni 7227535.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!