• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.1998., Nr. 48/49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47017

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

24.02.1998., Nr. 48/49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 6. Saeimas

1997. gada Ziemas sesija

6. burtnīca

16. februāris — 23. februāris

Saeimas Prezidija

1997. gada 16. februāra sēdē

1. Sēdē izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Amerika iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Amerikam neapmaksātu atvaļinājumu laikā no 1998.gada 23.februāra līdz 27.februārim.

3. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998.gada 19.februāra sēdes darba kārtību.

4. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998.gada 19.februāra sēdes (no pulksten 17.30 līdz 19.00) darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka izveidota Aizsardzības un iekšlietu komisijas Nacionālās drošības likumprojekta izstrādes apakškomisija.

Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts Ģ.V.Kristovskis, bet par sekretāru — P.Kļaviņš.

6. Pieņēma izdevumu tāmi Zviedrijas parlamenta Aizsardzības komisijas vizītei Latvijā laikā no 1998.gada 15.februāra līdz 17.februārim.

7. Pieņēma lēmumu par darba grupas apstiprināšanu Saeimas valdījumā esošās ēkas Torņa ielā 3/5 pārbūves darbu uzraudzīšanai un koordinēšanai.

8. Izskatīja P.Kļaviņa iesniegumu, kurā viņš lūdz atrisināt jautājumu par viņa palīdzes I.Juknēvičas atlaišanu no darba sakarā ar darba pienākumu nepildīšanu un apzinātu deputāta darba sabotēšanu.

Deputāts iepriekš ar šādu lūgumu bija vērsies pie Saeimas Kancelejas direktora M.Steina un saņēmis atbildi, ka Latvijas Darba likumu kodeksa 178.pants noteic, ka nav atļauts pēc darba devēja iniciatīvas atlaist sievietes, kurām ir bērns līdz triju gadu vecumam.

Sakarā ar to, ka jautājumu reglamentē Latvijas Darba likumu kodekss, Prezidijs nolēma tā risinājumā neiejaukties.

9. Pēc J.G.Vidiņa lūguma atcēla viņa komandējumu uz Novgorodu laikā no 1998.gada 26.februāra līdz 1.martam. Minētais komandējums bija apstiprināts Saeimas Prezidija 1998.gada 9.februāra sēdē.

10. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A. Amerikam (Saeimas 5.februāra sēdē); J.Celmiņam (Saeimas 12.februāra sēdē).

11. Piešķīra komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas priekšsēdētājam J. Sinkam laikā no 1998. gada 21. februāra līdz 24. februārim uz Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Reglamenta komitejas kārtējo sēdi Parīzē (Francija);

2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas loceklim E.Inkēnam laikā no 1998. gada 22. marta līdz 29. martam sakarā ar Rietumeiropas Savienības asamblejas Politiskās komitejas vizīti Vašingtonā un Ņujorkā (ASV);

3) Saeimas Juridiskā biroja vecākajai konsultantei L.Millerei laikā no 1998. gada 25. februāra līdz 28. februārim uz semināru par likumdošanas saskaņošanu atbilstoši ES prasībām Dublinā (Īrija).

Saeimas sekretāra biedrs M.Rudzītis.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!