• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 26. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.1998., Nr. 21/22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46701

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts budžeta revīzijas departamenta kolēģijas lēmums Nr.5.1–2–207 Nr.5.1–2–87

Par revīzijas rezultātiem Valsts sociālās apdrošināšanas fondā

Vēl šajā numurā

27.01.1998., Nr. 21/22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdībā

Ministru kabineta Komitejas 26. janvāra sēdē

Akceptēts groz”jumu projekts likumā “Par valsts un pašvald”bu kapitāla daļu pārvaldi uzņēmējsabiedr”bās”. Groz”jumi likumā nepieciešami sakarā ar Valsts sociālās apdrošināšanas fonda reorganizāciju un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras izveidošanu.

Akceptēts noteikumu projekts “Ziņojumu par uzņēmumu (uzņēmējsabiedr”bu) apvienošanos izsniegšanas un izskat”šanas kārt”bu”. Tie noteiks kārt”bu, kādā Konkurences padomē iesniedzami ziņojumi par uzņēmumu apvienošanos, veicama to anal”ze un pieņemams lēmums par uzņēmumu apvienošanās atļaušanu vai aizliegšanu, ievērojot Konkurences likumu.

Akceptēts groz”jumu projekts noteikumos “Par valsts nodevu par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu atsevišķiem uzņēmējdarb”bas veidiem”. Groz”jumu projekts paredz, ka speciāla atļauja melno un krāsaino metālu lūžņu eksportam tiks samazināta no 2000 latiem uz 30 latiem un atcelta licence cukura vairumtirdzniec”bai.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par galvojumu pieņemšanas kārt”bu Valsts ieņēmumu dienesta muitas iestādēs”. Paredzams, ka galvojumu iesniegs persona, kas uzņemas atbild”bu par pirmsmuitošanas darb”bu izpildi, muitas procedūru izpildi vai pirmsmuitošanas un muitas procedūru izpildi.

Akceptēts noteikumu projekts “Par kārt”bu, kādā uzņēmumam 1998. gadā tiek segti izdevumi par degvielas uzpildes staciju apr”košanu ar elektroniskajām sistēmām”.

Akceptēts Satiksmes ministrijas nolikuma projekts.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Militārās policijas nolikums”. Paredzams, ka Militārā policija būs atsevišķa aizsardz”bas spēku militāra struktūrvien”ba, kas pakļauta Nacionālo bruņoto spēku komandierim un pild”s likumā “Par Aizsardz”bas spēkiem” noteiktos Militārās policijas uzdevumus visā valsts teritorijā un visās Nacionālo bruņoto spēku struktūrvien”bās (garnizonos) neatkar”gi no to dislokācijas, kā ar” tās piekrit”bas ietvaros veiks izziņas iestādes uzdevumus.

Vald”bas preses departaments

Ministru prezidents

pateicas

Ministru prezidents Guntars Krasts izsaka pateic”bu 22. un 23. janvār” R”gā notikušās Baltijas jūras valstu padomes valstu vald”bu vad”tāju sanāksmes r”kotājiem par ieguld”to milz”go darbu tik augsta l”meņa pasākuma sagatavošanā un nodrošināšanā.

“Man bija liels prieks redzēt, ar kādu atsauc”bu BJVP valstu vald”bu vad”tāju sanāksmes pasākumu organizēšanā iesaist”jās valsts un sabiedriskās organizācijas, privātuzņēmēji. Izmantojot gad”jumu, es gribu vēlreiz pateikties Vides aizsardz”bas klubam par kvalitat”vi sagatavotajiem informat”vajiem materiāliem un suven”riem, kas tika pasniegti vald”bu vad”tājiem, un izsaku nožēlu par domstarp”bām, kas iepriekšējās nesaskaņot”bas dēļ izrais”jās ar VAK organizētā masu pasākuma r”kotājiem.”

Ministru prezidents pateicas Latvijas un ārvalstu žurnālistiem par šim pasākumam velt”to lielo interesi un tā atspoguļojumu masu informācijas l”dzekļos.

Ministru prezidenta

preses sekretārs Romāns Meļņiks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!