• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzņēmējs Andris Šķēle: Jums, "Latvijas Vēstnesim", ir kopā oficiālais un interesantais. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.1997., Nr. 331/332 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46279

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

17.12.1997., Nr. 331/332

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzņēmējs Andris Šķēle:

Jums, “Latvijas Vēstnesim”, ir kopā oficiālais un interesantais

Jūsu laikraksts mēģina savienot samērā grūtas lietas. Tas saistās ar avīzes oficiozumu, ar likumu un normatīvo aktu publicējumiem un skaidrojumiem. Un tajā pašā laikā jums jāspēj pasniegt klāt vēl ko interesantu lasītājiem, kuri laikrakstā meklē ne tikai normatīvos aktus. Cik labi tas jums izdodas vai neizdodas, — tas ir galvenais, par ko jums jālauza galvas. Domāju, ka jums tomēr izdodas šīs lietas savienot, un tas ir labi. Man kā jūsu izdevuma lasītājam vismaz tā šķiet.

Tiesa, ir dažas lietas, ko es gribētu redzēt citādi. Piemēram, katram izdevumam ir noteikta orientācija. “Latvijas Vēstnesim” tā nav stingri izteikta ne politiski, ne ekonomiski, jo jums ir nepieciešams saglabāt objektivitāti. Tomēr jūsu laikraksts ir raksturīgs ar to, ka tajā ir dažādi viedokļi. Es kā lasītājs vairāk un biežāk gribētu lasīt sižetus un intervijas ar cilvēkiem, kas ir tuvāki maniem uzskatiemÉ Bet tas ir mans personiskais viedoklis.

“Latvijas Vēstnesi” visam nākamajam, 1998., gadam visās “Latvijas pasta” nodaļās var pasūtīt līdz šai piektdienai, 19.decembrim. Abonēšanas indekss — 1027. Par visa gada 12 mēnešiem — Ls 44,99 , par pusgada 6 mēnešiem — Ls 23,59 , par 3 mēnešiem — Ls 11,99 , par 1 mēnesi — Ls 4,09 .

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!