• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Trīs stratēģijas pret noziedzību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.1997., Nr. 296/297 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45751

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Cik daudz un plaši esam privatizējuši savu zemi

Vēl šajā numurā

13.11.1997., Nr. 296/297

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Trīs stratēģijas pret noziedzību

LR Ģenerālprokuratūras un ASV Tieslietu ministrijas kopīgi veidots seminārs no 11.līdz 13.novembrim notiek Ģenerālprokuratūrā.

Trīs stratēģijas noziedzības apkarošanā — liecinošo personu valstiskā aizsardzība; advokātu klusēšanas pienākums un tā reglamentācija; vienošanās elementi kriminālprocesā un to izmantošanas iespējas Latvijā. Par šīm Latvijai tik aktuālajām tēmām runāja dažādu nozaru juristi — Latvijas Policijas akadēmijas profesors Anrijs Kavalieris, Zvērinātu advokātu padomes priekšsēdētāja Vija Jākobsone, Ģenerālprokuratūras virsprokurori Oļģerts Šabanskis un Ēriks Zvejnieks. Ar ASV likumdošanu un šo problēmu praktisko risinājumu iepazīstināja viesi — prokurori Mērija Inkantro, Viljams Kenetijs un Džeimss Silveronds, kuriem nācās arī spraigo diskusiju gaitā atbildēt uz visdažādākajiem jautājumiem.

Šī semināra iniciators un vadītājs ir ASV Tieslietu ministrijas konsultants Latvijā Ivars Krievāns, kurš pārzina ASV likumdošanu un orientējas arī Latvijas situācijā. Tas neapšaubāmi ir svarīgs apstāklis šī pasākuma dzīvajā norisē un arī rezultātos. Seminārā piedalās daudzi Latvijas vadošie juristi, kuri aktīvi darbojas arī likumprojektu izstrādāšanā.

Dzintra Šubrovska,

Ģenerālprokuratūras preses sekretāre

Latvijas goda konsulāts Minhenē

11.novembrī Minhenē atklāts Latvijas Republikas goda konsulāts. Goda konsulāta konsulārais apgabals aptver Bavārijas federālo zemi (12 milj. iedzīvotāju, 70 000 km2 teritorija). Tā vadītājs ir Dr.Dītrihs Volfs. 1997.gada 1.augustā viņam tika izsniegta eksekvatūra. Šis ir sestais LR goda konsulāts Vācijas Federatīvajā Republikā.

Goda konsulāta atklāšanā piedalījās Latvijas vēstnieks Vācijā Andris Ķesteris, LR Finansu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva, Bavārijas valdības vārdā apsveikuma uzrunu teica Bavārijas Finansu ministrijas valsts sekretārs Alfons Cellers. Latvijas Republikas goda konsulāts ir 75.konsulāts Bavārijas brīvvalstī.

ĀM preses centrs

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Konkursa Nr.97/02 rezultāti

Latvijas Republikas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkurss beidzies ar valsts pasūtījuma līgumu noslēgšanu par valsts pasūtījuma izpildi. Valsts pasūtījuma līgumi noslēgti ar RTU Vides modelēšanas centru (1. posms), RTU Ķīmijas tehnoloģijas fakultāti (2. posms), SIA “Geo Consultants” (3. posms), SIA “Baltec Associates” (4. posms).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!