• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta biedra tikšanos ar Baltkrievijas vēstniecības pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.1997., Nr. 289 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45662

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru prezidenta oficiālo vizīti Norvēģijā

Vēl šajā numurā

05.11.1997., Nr. 289

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta biedra tikšanos ar Baltkrievijas vēstniecības pārstāvjiem

Vakar, 4.novembrī, pēc Baltkrievijas puses iniciatīvas Ministru prezidenta biedrs Juris Kaksītis tikās ar Baltkrievijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka v.i. Latvijā Ivanu Grigareviču un vēstniecības pirmo sekretāru Genādiju Ahramoviču.

Tikšanās laikā pārrunāts jautājums par Baltkrievijas vidējā un mazā biznesa ražojumu izstādi Latvijā, kas plānota 10.—14.decembrī Dailes teātra telpās.

Baltkrievijas pārstāvji uzsvēra, ka Baltkrievijas investīciju un uzņēmējdarbības ministrija minēto izstādi saista ar abu valstu uzņēmēju tālākas sadarbības paplašināšanos. Baltkrievijā šim nolūkam nodibināts fonds, kuram piešķirts ap 45 000 ASV dolāru. Izstādē būs pārstāvēta sadzīves tehnika, apdares materiāli, mašīnbūves, traktorbūves un cita ražotāju produkcija.

J.Kaksītis atzinīgi novērtēja Baltkrievijas iniciatīvu izstādes rīkošanā un atzīmēja, ka izstāde dos ievērojamu ieguldījumu abu valstu ekonomiskās sadarbības attīstībā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!