• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētājs Turcijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.1997., Nr. 274/276 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45486

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Valsts prezidenta paziņojums

Vēl šajā numurā

21.10.1997., Nr. 274/276

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētājs Turcijā

Vakar, 20.oktobrī, uz Turciju oficiālā vizītē devās Saeimas delegācija Saeimas priekšsēdētāja Alfreda Čepāņa vadībā. Delegācijas sastāvā ir arī frakcijas “Latvijas ceļš” priekšsēdētājs Andrejs Panteļējevs, LZS, KDS, LDP frakcijas deputāte Anta Rugāte un “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK deputāts Guntars Grīnblats. Vizīte notiek pēc Turcijas Lielās nacionālās sapulces spīkera Mustafas Kalemli uzaicinājuma.

Uzturoties Turcijā, Saeimas delegācija apmeklēs Lielo nacionālo sapulci un tiksies ar tās spīkeru Mustafu Kalemli. Latvijas parlamentārieši tiksies arī ar Turcijas Republikas prezidentu Suleimanu Demirelu, premjerministru Mesutu Jilmazu un ārlietu ministru Ismailu Čemu.

Saeimas delegācijas vizīte ir būtisks solis Latvijas un Turcijas divpusējo attiecību aktivizēšanā un abu valstu politiskā dialoga padziļināšanā. Vizītes laikā notiks sarunas arī par Latvijas un Turcijas ekonomisko sadarbību. Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis un delegācija Latvijā atgriezīsies piektdien, 24.oktobrī.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!