• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas starptautiskie līgumi - "LV" 10. burtnīcā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.1997., Nr. 268/269 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45356

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijā - pirmais Ekvadoras vēstnieks

Vēl šajā numurā

15.10.1997., Nr. 268/269

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas starptautiskie līgumi — “LV” 10.burtnīcā

Latvijas Republikas Saeimas rudens sesijas 11.septembra sēdē tika apstiprināti vairāki starptautiskie līgumi. To vidū ir trīs divpusējie līgumi, ko Latvija noslēgusi ar Itāliju, Ēģipti un Turciju. Šos starptautiskos dokumentus jūs atradīsit “Latvijas Vēstneša” starptautisko līgumu kārtējā, 10.burtnīcā.

Šajā burtnīcā latviešu un angļu valodā jūs varat izlasīt 1997.gada 21.maijā Rīgā parakstīto Latvijas Republikas valdības un Itālijas Republikas valdības līgumu par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību, 1997.gada 23.aprīlī Kairā parakstīto Latvijas Republikas un Ēģiptes Arābu Republikas nolīgumu par regulāru gaisa satiksmi un 1997.gada 4.jūnijā Rīgā parakstīto Latvijas Republikas valdības un Turcijas Republikas valdības nolīgumu jūrniecības jomā.

Visi, kam interesē šie dokumenti, izdevumu var tos nopirkt laikraksta “Latvijas Vēstnesis” redakcijā (Bruņinieku ielā 36), avīzes sludinājumu un reklāmas daļā (Bruņinieku ielā 41), kā arī “LV” kioskā (Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā). Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!