• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas pašvaldību rīcības plānu sakarā ar 1998.gada valsts budžetu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.1997., Nr. 265/267 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45338

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

14.10.1997., Nr. 265/267

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Tukuma pilsētas dome

Veids: lēmums

Numurs: 237

Pieņemts: 07.10.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tukuma pilsētas domes lēmums Nr.237

1997.gada 7.oktobrī (prot. Nr.10, 1.§)

Par Latvijas pašvaldību rīcības plānu sakarā ar 1998.gada valsts budžetu

1. Apzinoties, ka valsts bezdeficīta budžets tiek realizēts uz iedzīvotāju rēķina, par ko liecina pašvaldību daļas samazināšana valsts kopbudžetā, principiāli atbalstīt Latvijas pašvaldību rīcības plānu sakarā ar 1998.gada valsts budžetu.

2. Lai uzskatāmi parādītu, ka Tukuma pilsētas pašvaldības funkciju veikšanai nepieciešamie finansu līdzekļi ir nepietiekami:

2.1. 15. oktobrī organizēt domes preses konferenci par pašvaldību prasību būtību;

2.2. sagatavot un publicēt vietējos laikrakstos informāciju par pilsētas pašvaldības budžeta līdzekļu sadalījumu atsevišķu funkciju veikšanai, par budžeta faktisku ikgadēju samazināšanos;

2.3. līdz budžeta projekta lasījumam Saeimā uzaicināt 6. Saeimas deputātus, kuri ievēlēti no Tukuma rajona, uz tikšanos ar Tukuma pilsētas, rajona un rajona pagastu deputātiem;

2.4. Tukuma pilsētas domei dienā, kad Saeimā tiek izskatīts 1998.gada valsts budžets 1.lasījumā, pilsētā izsludināt sēru dienu, izliekot sēru karogus, kā arī organizējot citas akcijas, lai izskaidrotu iedzīvotājiem pašvaldību prasību būtību.

3. Gadījumā, ja tiks ignorētas pašvaldību likumīgās prasības, domes priekšsēdētājam atkārtoti sasaukt ārkārtas domes sēdi, kurā lemt par turpmāko pilsētas pašvaldības rīcību krasa budžeta deficīta apstākļos.

4. Šo lēmumu nosūtīt Saeimai, Ministru kabinetam, Latvijas Pašvaldību savienībai, to publicēt laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, kā arī Tukuma rajona laikrakstos.

Tukuma pilsētas domes priekšsēdētājs Juris Šulcs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!