• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kopīgi - pret korupciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.1997., Nr. 265/267 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45315

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Aglonas bazilikas parāda dzēšanu

Vēl šajā numurā

14.10.1997., Nr. 265/267

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

informācija

Kopīgi — pret korupciju

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, valsts ieņēmumu valsts ministre Aija Poča pēc pirmās Korupcijas novēršanas padomes sēdes

Piektdien, 10.oktobrī, Tieslietu ministrijā notika pirmā Korupcijas novēršanas padomes sēde. Tā izveidota saskaņā ar Ministru kabineta šī gada 23.septembrī pieņemtajiem noteikumiem par Korupcijas novēršanas padomes nolikumu. Par padomes priekšsēdētāju apstiprināts tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, viņa vietniece ir valsts ieņēmumu ministre Aija Poča. Padomes locekļi ir valsts kontrolieris Raits Černajs, Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece Veronika Krūmiņa, Iekšlietu ministrijas Valsts policijas priekšnieks Aldis Lieljuksis, Valsts pārvaldes reformas biroja direktore Svetlana Proskurovska, Latvijas Bankas prezidents Einārs Repše, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors Andrejs Sončiks, Finansu ministrijas Tautsaimniecības analīzes un fiskālās politikas departamenta direktore Inna Šteinbuka, Valsts administrācijas skolas direktore Gunta Veismane un Ģenerālprokuratūras Personu un valsts tiesību aizsardzības departamenta virsprokurors Edvīns Ziediņš.

Tūlīt pēc pirmās padomes sēdes preses īssaietā tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs un Aija Poča informēja žurnālistus par sēdē apspriestajiem jautājumiem.

Dz.Rasnačs: — Šodien ir tā vēsturiskā diena, kad Korupcijas novēršanas padome sanāca uz savu pirmo sēdi. Šis notikums sakrīt ar Strasbūrā notiekošo Eiropas Padomes dalībvalstu galotņu tikšanos. Un viens no daudzajiem tur apspriežamajiem jautājumiem ir arī organizētās noziedzības apkarošana un korupcijas novēršana.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!