• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidenta un Ministru prezidenta darba saruna. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.1997., Nr. 260/262 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45214

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vācijai interesē un rūp Latvijas vieta mūsdienu Eiropā

Vēl šajā numurā

09.10.1997., Nr. 260/262

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidenta un Ministru prezidenta darba saruna

Vakar, 8.oktobrī, bija Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa un Ministru prezidenta Guntara Krasta iknedēļas darba tikšanās, kuras laikā pārrunātas vairākas šī brīža aktualitātes valstī.

Abas puses sarunā skāra valsts budžeta jautājumu problemātiku, atzīstot, ka tā pieņemšanas gaitā prognozējamas plašas parlamentārās diskusijas.

G.Ulmanis un G.Krasts ar gandarījumu atzina, ka vakardien parakstīts vienošanās protokols starp satiksmes ministru, Vaiņodes pagasta padomes priekšsēdētāju un piketa pārstāvjiem par pasažieru kustības atjaunošanu Vaiņodes—Liepājas dzelzceļa posmā. Šāds jautājuma risinājums ir uzskatāms par likumsakarīgu turpinājumu Valsts prezidenta un satiksmes ministra vakardienas sarunai, pēc kuras ministrs solīja apmeklēt Vaiņodi, ko vakar arī izdarīja.

Darba tikšanās gaitā G.Ulmanis un G.Krasts pārrunāja jautājumus, kas skar 18.novembra svinību rīkošanu valstī, pārrunājot iespējas kuplināt svētku tradicionālās svinības ar plašāku tautas piedalīšanos to norisēs.

Sarunā skarti arī jautājumi par iespējamiem Latvijas vēstniekiem ārvalstīs un pārrunāts abu valsts amatpersonu ārzemju vizīšu grafiks līdz gada beigām, īpašu uzmanību veltot Eiropas Savienības tematikai.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!