• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1997. gada 7. oktobra noteikumi Nr. 344 "Noteikumi par Tukuma rajona Matkules pagasta un Tukuma rajona Zemītes pagasta apvienošanos ar Tukuma rajona Kandavas pilsētu ar lauku teritoriju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.1997., Nr. 260/262 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45201-noteikumi-par-tukuma-rajona-matkules-pagasta-un-tukuma-rajona-zemites-pagasta-apvienosanos-ar-tukuma-rajona-kandavas-pilsetu-ar...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.345

Grozījums Ministru kabineta 1995.gada 8.augusta noteikumos nr.251 "Medību noteikumi"

Vēl šajā numurā

09.10.1997., Nr. 260/262

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 344

Pieņemts: 07.10.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 344

Rīgā 1997.gada 7.oktobrī (prot. nr.56 1.§)

Noteikumi par Tukuma rajona Matkules pagasta un Tukuma rajona Zemītes pagasta apvienošanos ar Tukuma rajona Kandavas pilsētu ar lauku teritoriju

Izdoti saskaņā ar likuma
"Par Latvijas Republikas administratīvo teritoriju
izveidošanu un apdzīvoto vietu statusa noteikšanu" 6.pantu

1. Šie noteikumi nosaka, ka Tukuma rajona Matkules pagasts (turpmāk - Matkules pagasts) un Tukuma rajona Zemītes pagasts (turpmāk - Zemītes pagasts) tiek apvienots ar Tukuma rajona Kandavas pilsētu ar lauku teritoriju (turpmāk - Kandavas pilsēta ar lauku teritoriju).

2. Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes pirmo sēdi sasauc pašvaldību lietu valsts ministrs ne vēlāk kā desmit dienu laikā pēc šo noteikumu stāšanās spēkā. Pirmajā sēdē piedalās Matkules pagasta padomes deputāti, Zemītes pagasta padomes deputāti un līdzšinējās Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes deputāti.

3. Ar Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes pirmo sēdi izbeidzas Matkules pagasta padomes, Zemītes pagasta padomes un līdzšinējās Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes pilnvaras.

4. Līdz Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju domes priekšsēdētāja ievēlēšanai domes sēdi vada un domes lēmumu par priekšsēdētāja ievēlēšanu paraksta pašvaldību lietu valsts ministrs vai viņa pilnvarota amatpersona.

5. Kandavas pilsētas ar lauku teritoriju robežas attiecīgajos plāna kartogrāfiskajos materiālos iezīmē Valsts zemes dienests.

6. Zemes reforma Matkules pagastā un Zemītes pagastā veicama saskaņā ar likumu "Par zemes reformu Latvijas Republikas lauku apvidos" un likumu "Par zemes privatizāciju lauku apvidos".

Ministru prezidents G.Krasts

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs,
Ministru prezidenta biedrs A.Gorbunovs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!