• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par elektroenerģijas atslēgšanu parādniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.07.1997., Nr. 180/181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44396

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par siltumenerģijas tarifa projektu 1997./98.gada apkures sezonai

Vēl šajā numurā

11.07.1997., Nr. 180/181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizējamā valsts akciju sabiedrība "Latvenergo"

Informācija 1997.gada 10.jūlijā

Par elektroenerģijas atslēgšanu parādniekiem

Kaut gan 9.jūlijā Rīgas dzemdību nams sacēla trauksmi, ka tam ir atslēgta elektroenerģija "Rīgas elektrotīklu" direktora vietnieks Jānis Zellis informēja, ka elektroenerģija tikusi atslēgta jau 1.jūlijā, bet tikai vecā korpusa trešajā stāvā, kur notiek remonts, kā arī konferenču zālei, kas nevar būtiski ietekmēt dzemdību nama darbu. Taču konferenču zālei elektroenerģija atkal tika pieslēgta, jo no tās elektrību saņem arī ziedu kiosks, kas par patērēto elektrību dzemdību namam ir samaksājis.

1996.gada 10.septembrī "Latvenergo" adresētajā vēstulē Rīgas pilsētas dzemdību nams lūdza "rast iespēju tā parādu par elektroenerģiju Ls 7562, 40 apmērā uz laiku iesaldēt. Uz priekšu garantējam tekošos ikmēneša rēķinus apmaksāt līgumā paredzētajā laikā, kā arī parādu dzēst 1997.gada pirmajā pusgadā katrā mēnesī pa daļām".

Tomēr, neraugoties uz solījumiem maksāt vismaz kārtējos rēķinus, gada sākumā parāds bija pieaudzis apmēram par tūkstoš latiem. 1997.gada 1.jūlijā Dzemdību nama parāds par elektroenerģiju bija Ls 6785, 95, bet, ja līdz 15. jūlijam netiks apmaksāts kārtējais rēķins, parāda summa būs jau Ls 9229,41. Elektroenerģijas piegādātāji ir zināmā neizpratnē, kāpēc dzemdību namam pietiek naudas remontiem, bet tās trūkst, lai samaksātu par izlietoto elektrību.

"Rīgas elektrotīklu" direktora vietnieks Jānis Zellis informēja, ka arī turpmāk tiks atslēgta elektroenerģija lielākajiem parādniekiem, taču viņš uzsvēra, ka sabiedrībai nozīmīgos objektos, piemēram, ārstniecības un medicīnas iestādēs, elektroenerģijas padeve tiek atvienota tikai tajās vietās, kas nevar traucēt to darbību, pārsvarā tās ir palīgtelpas vai arī telpas, kas izīrētas citiem nomniekiem.

10.jūlijā "Rīgas elektrotīklu" darbinieki ir paredzējuši 7. klīniskās slimnīcas (Gaiļezerā) teritorijā atslēgt elektroenerģijas padevi tur ierīkotajam autoservisam. Gaiļezera slimnīcas parāds par patērēto elektroenerģiju šā gada 1.jūlijā bija Ls 11 590,44.

Ieva Jēkobsone,
"Latvenergo" preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!