• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kontrolei - jauni bakalauri un maģistri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.1997., Nr. 175/177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44322

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Valsts prezidenta paziņojums

Vēl šajā numurā

08.07.1997., Nr. 175/177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kontrolei — jauni bakalauri un maģistri

Pagājušajā piektdienā, 4. jūlijā, Valsts kontrolē bija svinīgs brīdis — te jau otro gadu sumina savus darbiniekus, kuri, strādājot un mācoties augstskolās, ieguvuši akadēmisku grādu vai inženiera kvalifikāciju. Valsts kontrolieris Raits Černajs (attēla pirmajā rindā pa labi), apsveicot jaunos kolēģus ar šādu sasniegumu viņu dzīvē, pauda gandarījumu par viņu spēku un neatlaidību, paralēli darbam Valsts kontrolē krājot zināšanas, lai dotu lielāku ieguldījumu ne tikai Valsts kontroles jomā, bet arī visas Latvijas attīstībā.

1997. gadā akadēmisko grādu vai inženiera kvalifikāciju ieguva šādi VK darbinieki: Ināra Kučinska — LU Vadības un ekonomiskās informātikas fakultātes sabiedrības vadības maģistre, Ingrīda Melluma — LU Ekonomikas fakultātes finansu un kredīta specialitātē — ekonomikas maģistre, Iveta Čakste, Ineta Tumaševa un Ģirts Brasliņš — LU ekonomikas bakalauri, Ilona Polna un Arnis Strods — Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas fakultātes inženieri ekonomisti, Ilmārs Andersons — RTU Automātikas un skaitļošanas tehnikas fakultātes lēmumu atbalstu sistēmu katedras inženieris.

— Gribu cerēt, ka no šodienas bakalauriem vai inženieriem pēc gadiem izaugs arī kāds zinātnieks, jo mums ir plašs darbalauks un iespējas strādāt un paaugstināt izglītību, — teica R. Černajs.

Viņi saņēma ziedus un nelielus suvenīrus. Jaunos kolēģus sveica viņu “krusttēvi” un “krustmātes”, novēlot allaž papildināt zināšanas, smelties pieredzi no vecākajiem darbabiedriem.

Valsts kontroles personālās daļas vadītāja Rita Dombrovska (attēla pirmajā rindā pa kreisi) “LV” pastāstīja, ka Valsts kontrole saviem darbiniekiem sedz daļu mācību maksas.

— Mums aug laba paaudze. Liela nozīme ir tam, ka viņi teorētiskās zināšanas var izmantot praksē, ikdienā. Mēs arī redzam, cik kurš uz ko ir spējīgs. Lielākā daļa to jauno cilvēku ir revidenti, daži — revidentu palīgi, bet tikai tāpēc, ka mums nav tik daudz revidenta štata vienību. Viena darbiniece no šāda pagājušā gada izlaiduma, kas strādā par vecāko revidenti, iestājusies doktorantūrā, — gandarīta bija R. Dombrovska.

Kafijas malks un kopīga fotografēšanās arī iederējās tā brīža svinīguma noskaņā.

Rita Belousova,

“LV” nozares redaktore

Foto: A.F.I.

Latvijas Valsts kontroles vadītāji svinīgajā un iepriecinošajā brīdī ar saviem jaunajiem bakalauriem un maģistriem

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!